Seçimi kazanmak çok kolay

Kapaklı teşkilatında basın açıklaması yapan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Kapaklı’da seçimi kazanmanın çok kolay olduğunun iddia etti.

Kapaklı 25.12.2012 00:12:00 0
Seçimi kazanmak çok kolay

 Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu Kapaklı parti binasında basın açıklaması yaptı.

 

KAPAKLI’DA BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Önceki gün saat 14.00’da yaptığı basın açıklamasında Tekirdağ Büyükşehir oluşu ile ilgili konuşan Ordu “Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasıyla birlikte Çorlu ve Çerkezköy bölündü. Çerkezköy 2’ye bölündü ve Kapaklı ilçe oldu. Çorlu’da ise bölünme sonucu Ergene adında yeni bir ilçe oluşturuldu” dedi. MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak prosedür gereği Kapaklı’da yavaş yavaş İlçe Teşkilatı yapılanmasına gidileceğini kaydeden Ordu, “Bir an önce Kapaklı’nın İlçe Başkanlığı tabelasını takıp İlçe Teşkilat yönetimini belirlemek gerekiyor” diye konuştu.
 

ALTYAPI ÇALIŞMALARINI GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Kapaklı’ya henüz ‘Kaymakamlık’ gelmediği için siyasi parti teşkilatlarına ‘İlçe Yönetiminizi Kurun’ talimatının verilmediğini ifade eden Ordu, bu süreçte İlçe Teşkilatlanması yolunda gerekli altyapı çalışmalarını gerçekleştireceklerini, Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak Kapaklı’ya ellerinden geldiğince destek olmaya hazır olduklarını belirtti.  
 

5 MAHALLE BULUNAN KAPAKLI’DA 13 MAHALLE OLDU

Bugüne kadar 5 muhtarlık bulunan Kapaklı’ya Büyükşehir yapılanması ile birlikte 8 muhtarlığın daha bağlanması ile birlikte muhtarlık sayısının da 13’e yükseldiğini ifade eden Ordu bununla birlikte nüfusun da arttığını söyledi. Ordu, MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı üyelerinin 242’sinin Kapaklı Bölgesi’nde bulunduğunu, MHP’yi temsil eden 165 delegenin bu bölgede yer aldığını ifade etti.
 

PARTİYE GÖNÜL VEREN KİŞİLERLE SEÇİME GİDECEĞİZ

“Önümüzdeki yerel seçimlere, partiye gönül veren, vatanın bölünmez bütünlüğünü savunan ve tüyü bitmemiş yetimin hakkını boğazından geçirmeyecek kişilerle gideceğiz” diyen Ordu sözlerini şöyle sürdürdü: “Ali Ertem, benim diğer belediye başkanları hakkında açıklama yapmadığımı söylüyor. Demek ki insanlar dünü unutuyor. Daha dün Kapaklı Belediyesi’nde 12 milyon 500 bin TL ile gerçekleşen çöp ihalesine, Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak itiraz ettiğimizi ve rakamı 8 milyon 500 bin TL’ye düşürdüğümüzü ne çabuk unuttular? İmar kirliliği oluşturduğu için Yıldızkent Emlak Konutları’ndaki yola çıkan balkonların yıkılmasına kimin vesile olduğu ne çabuk unutuldu”
 

TEK BAŞINA İKTİDAR OLAMAMASINA RAĞMEN AYAKTA

Toplumun MHP’yi anlayamadığını ifade eden Ordu, “Bir zamanlar Ana Vatan Partisi vardı. Tek başına iktidar olmuştu fakat menfaat için kurulmuş bir partiydi. Nerede şimdi ANAP? Doğru Yol Partisi vardı. Bakanlıkları, saltanatları vardı. Ne oldu? Onlar da kapandı. Çünkü temelleri yoktu” diyerek MHP’nin tek başına iktidar olamamasına rağmen hala ayakta olduğunu ifade etti.
 

SEÇİMLERİ KAZANMAK ÇOK KOLAY

“Hiçbir partiliyi kaybetmeye tahammülüm yok” diyen Mustafa Ordu, parti olarak herkesi kazanma gayreti içinde olduklarını söyledi. Öncelikli hedeflerinin Kapaklı ve Çerkezköy belediyelerini kazanmak olduğunu söyleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, Kapaklı’da belediye seçimlerini kazanmanın çok kolay olduğunu iddia ederek “Her bir üyemiz bir arkadaşı ile konuşup ona hakikatleri anlatarak MHP’ye geçmeye ikna ederse bu seçim kazanılır. Bunun için paraya pula ihtiyaç yok. İhtiyacımız olan tek şey inançtır” dedi.
 

İMAR SORUNUNU SADECE MHP ÇÖZER

Kapaklı’da imar sorunu olduğunu öne süren ve bu sorunu sadece MHP’nin çözebileceğini söyleyen İlçe Başkanı Mustafa Ordu “İmar alanında yaptıkları işlerle vatandaşı kendilerine köle etmeye çalışıyorlar. Halkın hakkını gasp etmeye çalışanların yakasından düşmeyeceğim” dedi. Kapaklı’nın Çerkezköy’den ayrılsa da her zaman yardımına hazır olduklarını söyleyen Ordu, “Çerkezköy ve Kapaklı et ve tırnak gibidir. Birbirinden ayrılamaz” dedi. Birilerinin Kapaklı caddelerinde Pierre Cardin takım elbiseleri ile dolaştığını ifade eden Ordu, “Bu elbiselerin nasıl alındığı belli” dedi.
 

BÖL-PARÇALA-YÖNET ZİHNİYETİNE KARŞIYIM

Büyükşehir yapılanması kapsamında Çerkezköy ve Çorlu’nun bölünmesini doğru bulmadığını söyleyen Ordu konuşmasını şöyle sürdürdü: “Böl parçala yönet zihniyetine her zaman karşı çıktım. Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasını elbette istiyorum fakat bununla birlikte Çerkezköy ve Çorlu bölünmemeli, aksine daha güçlü birer ilçe haline gelmeliydi” şeklinde konuştu. İlçe olmanın Kapaklı’ya ekstradan bir şey kazandırmayacağını savunan Ordu, “Yalnızca bazı resmi kurumlar buraya da gelecek. Bunun dışında bir getirisi olmayacaktır”
 

2013 SONUNA KADAR ÜYE OLANLAR, BELEDİYE BAŞKAN ADAYINI BELİRLEYECEK

MHP’nin belediye başkan adayının ön seçimle belirleneceğini söyleyen MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu “30 Aralık 2013’e kadar partiye üye olanlar belediye başkan adayını belirleyecek. Kendi partisinde ön seçimi kazanamayan aday, yerel seçimleri de kazanamaz. Bu nedenle önce partisinin ön seçimini kazanmalıdır” dedi.  
 

BEN HALA AYAKTAYIM

“MHP’nin seçimleri alacağından kimsenin şüphesi olmasın” diyen Ordu, Karaağaç ve Veliköy Belediyelerini örnek vererek “2004’te Veliköy’de 7 oy alan MHP, 2009’da belediye seçimlerini aldı. 2004’te Karaağaç’ta 34 oy alan MHP yine 2009 seçimlerinde Karaağaç Belediyesi’ni kazandı. Tüm bunlar teşkilatımızın çalışmaları neticesinde oldu. Bugüne kadar birçok başbakan, milletvekili ve il başkanı gelip geçti. Ben hala ayaktayım. Siyaset yapmaya devam ediyorum. Bu doğruluktan kaynaklanıyor” ifadesini kullandı.  
 

EKMEĞİNİ PAYLAŞAN TEK PARTİ MHP

“MHP’nin Ankara Edirne arasında toplam 101ilçe belediyesi var. Çerkezköy İlçe Teşkilatı başarı sıralamasında 2. sırada. Birileri hala başarısız olduğumuzu düşünüyor. İt ürür kervan yürür. Biz başarılı bir teşkilatız. Siz de Kapaklı’yı alarak başarılı olacaksınız. Bu milletin hakkını savunacak tek parti MHP’dir” diyen Mustafa Ordu, bu milletle ekmeğini çorbasını paylaşan tek partinin MHP olduğunun iddia etti.
 

NE YAPMAMIZ GEREKTİĞİNİ BİLEN BİR PARTİYİZ

MHP Kapaklı İlçe Başkanı Hayri Varol, da yerlerinin çok dar olduğunu, fakat bu söylemin oynamasını bilmeyen geline ait olduğunu ifade etti. Siyasette ne yapmaları gerektiğini bilen bir parti olduklarını ifade eden Varol “MHP Kapaklı yönetimi görevinin başında. Sürece hakimiz. Bu yönetimle bir referandum ve bir genel seçim gördük. Biz iktidar partisi ya da belediye partisi değiliz. Adeta terk edilmiş bir geminin mürettebatı gibi çalışmaya devam ediyoruz. Üzerimize ne görev düşerse onu yapmaya hazırız” dedi. 
 

YENİ BİR YOLA GİRDİK

Partide kimsenin koltuk yarışında olmadığını ifade eden Hayri Varol, kilometreyi sıfırladıklarını, yeni bir yola girdiklerini ve sorunların çözümünün MHP’de olduğuna inanan insanlarla teşkilatlanmaya gideceklerini söyledi. MHP’nin tüm ilçelerde birden fazla adayla kongrelerini gerçekleştirdiğini ifade eden Hayri Varol, bu milletin derdi ile dertlenen herkesin burada Belediye Başkan adayı olabileceğini söyledi.
 

BUNUN ADI TERBİYESİZLİKTİR

MHP olarak halkı siyasetçilerin peşinden koşturmayacaklarını söyleyen Varol “Güç halkın kendisidir. Biz bu gücü ortaya çıkaracağız” dedi. Hiç kimsenin diğer partilerde şansını denedikten sonra son durak olarak MHP’yi göremeyeceğini ifade eden Varol, “Hala başka partilerin meclis üyeliğini yapıp da MHP’li olduğunu söyleyenler var. Bunu yapmasınlar. Bunun adı terbiyesizliktir” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10