Kar değil, hizmet odaklı düşünüyoruz

Tekirdağ Belediyesi tarafından şehir içi ulaşım ihalesi 27 Kasım’da yapılmıştı.

Tekirdağ 25.12.2012 23:41:00 0
Kar değil, hizmet odaklı düşünüyoruz
İLK TOPLANTI YAPILDI
16 hat üzerinde çalışacak işleticiye ait 70 adet klimalı otobüs ile toplu taşımacılık hizmetlerinin 7 yıl süre ile Özel Halk Otobüsleri güzergah hatlarının kiralanması ihalesini alan İlyas Küçükmidil ve çalışma arkadaşları ile Tekirdağ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ilk toplantısını önceki gün yaptı.
 

ÇOK SIKI DENETLEYECEĞİZ

Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Çetiz, toplantıda yaptığı konuşmada, Tekirdağ halkının daha rahat ve konforlu taşıma hizmetini alabilmesi için bu tür toplantıların önemine dikkat çekti. Halkın rahat ve konforlu seyahat etmesini çok önemsediklerini belirten Çetiz, bu nedenle de ihaleyi kazanan firmayı çok sıkı denetleyeceklerini, ancak başarılı olmaları için de her türlü katkıyı sağlayacaklarını ifade etti.
 

KAR DEĞİL HİZMET ODAKLI

İhaleyi alan İlyas Küçükmidil ve çalışma grubu ile tanışma, teknik konular ve işletmenin yapacakları konularının ele alındığı toplantıda, taraflar, bu işin sonunda kazananın Tekirdağ olduğunu ifade ederken, firma yetkilileri de “Kar odaklı değil, hizmet odaklı düşünüyoruz. Kalite ve konfor için idarenin isteklerini uygulama noktasında her türlü fedakarlığı yapacağız” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10