Artık yollar araç ve yayalar için daha güvenli olacak

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, tüm minibüs ve taksi durakları ile kavşakların uyarı levhalı şerit düzenleme butonu ile çevreleneceğini ifade etti. Bu butonların gece de görÃ?

Çerkezköy 25.12.2012 23:53:00 0
Artık yollar araç ve yayalar için daha güvenli olacak

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de ticari araç yolcu indirme ve bindirme noktalarında Uyarı Levhalı Şerit Düzenleme Butonu’ monte edilmeye başlandı.

 

İLK ÇALIŞMA BELEDİYE ÖNÜNDE

Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler veren Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, ilk etapta Çerkezköy Belediyesi önündeki yolcu indirme bindirme noktasının Uyarı Levhalı Şerit Düzenleme Butonu ile çevrelendiğini söyledi.
 

DAHA GÜVENLİ ŞEKİLDE KULLANILABİLECEK

Aynı uygulamanın tüm minibüs duraklarında ve kavşaklarda da gerçekleştirileceğini ifade eden Zabıta Müdürü Erez, bu botunlar sayesinde vatandaşların ulaşım araçlarını daha güvenli şekilde kullanabileceğini belirtti.
 

YAYALAR DAHA GÜVENDE OLACAK

Yere matkap yardımı ile delik delinerek ya da özel kimyasal yapıştırıcı dolgu malzeme kullanılarak kolayca monte edilebilen ‘Uyarı Levhalı Şerit Düzenleme Butonu’nun geceleri de kolay bir şekilde görülebileceğini söyleyen Erez, Uyarı Levhalı Şerit Düzenleme Butonunun, sürücülerin önlem alması için uyarıcı özellik taşıdığını, yayaların bu sayede artık daha da güvende olacağını söyledi. 
 

ŞERİT DÜZENLEYİCİ OLARAK DA KULLANILABİLİR

“Uyarı levhalı şerit düzenleme butonu trafikte özellikle gece sürüş yapan sürücülerin yollarını net görebilmeleri için tasarlandı” diyen Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez, Uyarı Levhalı Şerit Düzenleme Butonunun, kısım ayırma ve şerit düzenleyici olarak kullanılabileceğini, yolların ve yol bariyerlerinin köşe kısımlarında, yol ayrımı kısmında da kullanılabileceğini ifade etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10