Gençlik Merkezi ek bina projesi hazırlandı

Tekirdağ Belediyesi yetkilileri, Tekirdağ Gençlik Merkezi binasında, spor ve sanat faaliyetlerinin yoğun olması ve bu faaliyetlere talebin her geçen gün artması nedeniyle ek bina ihtiyacı doğduğunu, bu nedenle Plan ve P

Tekirdağ 26.12.2012 23:41:00 0
Gençlik Merkezi ek bina projesi hazırlandı
BODRUM+2 KAT OLACAK
Hazırlanan ek bina projesinde Tekirdağ’daki genç nüfusun ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda judo, tekvando, basketbol, voleybol, fitness gibi sportif faaliyetlerin gerçekleştirilebileceği mekanlara yer verildiğini ifade eden Tekirdağ Belediyesi yetkilileri, yapılan analizler doğrultusunda çevredeki gabari uyumu ve depremsellik açısından yapının bodrum+2 kat olmasının uygun görüldüğünü belirtti.
 

607 METREKARE OLACAK

Bodrum katın 607 metrekare olacağını ve burada teknik mekanlar, sığınak ve 2 adet depo yer alacağını ifade eden Zemin kat 1551 metrekare olup bu katta fuaye, umumi bay bayan wc, fitness, tekvando ve kapalı spor salonu (basketbol, voleybol, hentbol) planlanmıştır. 888 metrekare olan normal katta ise idari bölüm, misafirlerin beklemesi için kafeterya, judo salonu ve sportif faaliyetlerde değerlendirilmek üzere spor salonu tasarlandı” dedi. Projede her spor salonunda hizmet veren wc, soyunma ve antrenör odaları bulunduğunu ifade etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10