Turnuvada heyecan devam ediyor

Bir süredir Kapaklı Keleşler Halı sahası’nda devam eden Okullar arası Yıldız Erkekler İl Birinciliği Futbol Turnuvasında dün karşılaşmasında oynanan Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı Sanayicil

27.12.2012 21:46:00 0
Turnuvada heyecan devam ediyor

 Çerkezköy Haber - Yıldız Erkekler İl Birinciliği turnuvasında Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı ile Mevlana İlköğretim Okulu Futbol Takımı rakiplerini mağlup etmesini bildi.

 

NURULLAH NARİN ÖNE GEÇTİ

Günün ilk karşılaşmasında Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ile Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı saat 11.00’de karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekip de kontrollü bir mücadele sergiledi. İlk dakikalarda karşılıklı gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere doğru Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı geliştirdiği atakta sonuca giderek karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golün ardından Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ise beraberlik mücadelesi verdi.
 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

Her iki takımında etkili bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı istediği gol ve golleri bulamadı. Rakibi karşısında organize ataklarla iyi bir oyun ortaya koyan Nurullah Narin Ortaokulu az adamla yakaladığı rakibi karşısında bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. İki farklı mağlup duruma düşen Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ilk devresinin sonlarına doğru farkı bire indirmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.
 

FARK BİRE İNDİ

Karşılaşmanın ilk devresi olduğu gibi ikinci devresi de büyük bir çekişmeye sahne oldu. İlk golü kalesinde görmesine rağmen kalan bölümlerde rakibi karşısında etkili bir mücadele sergileyen Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı bulduğu golle farkı bire indirdi. Gelen golle birlikte ümitlenen Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ataklarını beraberlik için sürdürürken, Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı ise farkı tekrar ikiye çıkartmak için sağlı sollu ataklar geliştirdi.
 

NURULLAH NARİN 3-1’LİK SKOR İLE GALİP

Her iki takımında etkili bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında orta alanda daha çok top yapan Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı ise gelen üçüncü golün ardından oyun disiplininden koptu. Etkili ataklar geliştiremeyen Sanayiciler İlkokulu Futbol Takımı aradığı gol ve golleri bulamadı. Kontrollü oyununu sürdüren Nurullah Narin Ortaokulu Futbol Takımı karşılaşmadan da 3-1’lik üstünlük ile ayrılmasını bildi.
 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Günün ikinci karşılaşmasında ise saat 12.00’de Mevlana İlköğretim Okulu Futbol Takımı ile Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Her iki takımında galibiyet için mücadele ettiği karşılaşmada ilk dakikalarda fazla atak gelişmedi. İlerleyen dakikalarda organize ataklarla rakip kalede gol arayan Mevlana İlköğretim Okulu Futbol Takımı Özel İdare İlkokulu Futbol Takımı kalecisini geçmekte zorlandı. Özel İdare Futbol Takımı ise orta alanda fazla top yaparken, ileride çoğalamadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.
 

MEVLANA İLKÖĞRETİM ETKİLİ OLDU

Karşılaşmanın ilk devresine göre rakibine göre daha etkili bir futbol ortaya koyan Mevlana İlköğretim Okulu Futbol Takımı ikinci devrenin başlaması ile birlikte rakip kalede gol aramaya çalıştı.Rakibinin atakları karşısında savunmada hata yapmayan Özel İdare Futbol Takımı kontra ataklarla gol aramaya çalıştı.
 

TEK GOLLE KAZANDI

Sağlı sollu ataklarla gol arayan Mevlana İlköğretim Okulu Futbol Takımı arzuladığı gole karşılaşmanın ikinci devresinin ortalarına doğru bulduğu golle kavuştu. Gelen golle birlikte rahatlayan Mevlana İlköğretim Okulu Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol için mücadele etti. Oyun disiplininden kopmamak için ataklar geliştiren Özel İdare Futbol Takımı yakaladığı pozisyonlarda beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Mevlana İlköğretim Okulu Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile tamamlandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10