Halk Eğitimi Merkezi’nde hayat normale döndü

Çerkezköy’de Kurban Bayramı öncesinde yaşanan sel felaketinde sel sularından büyük zarar gören Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde tadilat çalışmaları sona erdi.

Çerkezköy 27.12.2012 21:49:00 0
Halk Eğitimi Merkezi’nde hayat normale döndü
TADİLAT YAPILDI
Tadilat çalışmaları nedeniyle yaklaşık bir buçuk ay Halk Eğitimi Merkezi’nde eğitim verilemezken, tadilat çalışmalarının ardından önceki gün yeniden eğitim verilmeye başlandı.
 

KAPSAMLI BAKIM YAPILDI

Bir buçuk ay tadilat çalışmaları nedeniyle faaliyetlerine 75. Yıl İlköğretim Okulu’nda devam eden Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi’nde çalışmalar normale döndü. Elektronik cihazların büyük çapta zarar gördüğünü belirten yetkililer, büro malzemelerinin değiştirildiğini, elektrik tesisatının yenilendiğini ve yeniden internet ağının kurulduğunu ifade etti. Duvarların da yeniden badana edildiğini söyleyen yetkililer, sigortalı olan sahne koltuklarının da değiştirildiğini ifade etti. Yetkililer, gösteri salonunun zemininin de Çerkezköy Belediyesi tarafından yenilendiğini ve zeminde suya dayanıklı malzemeler kullanıldığını ifade etti. Tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Halk Eğitimi Merkezi folklor ekibi ve bağlama kursu kursiyerleri de yenilenen binada çalışmalarına başladı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10