Veliköyspor evinde ilk kez oynayacak

Süper Amatör Lig’de üst sıraları hedefleyen Veliköyspor yedinci hafta karşılaşmasında son haftaların formsuz ekibi Ulaş Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Veliköy Sahası’nda oynanacak olan k

28.12.2012 19:48:00 0
Veliköyspor evinde ilk kez oynayacak

 Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin yedinci hafta karşılaşmasında evinde Ulaş Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

 

VELİKÖYSPOR MURATLI BELEDİYESPOR’A KONUK OLACAK

Veliköyspor ligin 7.haftasında evinde Ulaş Belediyespor’u konuk edecek. Lige Çorluspor galibiyeti ile başlayan Veliköyspor ligin ikinci hafta karşılaşmasında ise deplasmanda Şarköyspor’a 3-0 mağlup olmuştu. Ligin üçüncü hafta karşılaşmasında Çorlu Sanayispor ile karşılaşması gereken Veliköyspor yoğun yağış nedeniyle maçı ilerleyen haftalara ertelenmişti. Ligde daha sonra Muratlı Belediyespor’a konuk olan Veliköyspor rakibini ise 4-2’lik skor ile mağlup etmişti. Ligde son hafta karşılaşmasında ise Veliköyspor ile Sitespor karşılaşması kar yağışı nedeniyle ileriki bir tarihe ertelenmişti. Konuk ekip Ulaş Belediyespor ise bir galibiyet iki beraberlik ve iki yenilgi ile beş puanda bulunuyor.
 

''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

Veliköyspor Teknik direktörü Ahmet Sarı, Ulaş Belediyespor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Ligde şampiyonluğu istediklerini belirten Sarı “Bu hafta uzun süreden sonra ilk kez taraftarımız karşısına çıkacağız. Sakat oyuncularımızın son durumu maç saatinde belli olacak. Ulaş Belediyespor’u mağlup ederek yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok'' dedi.
 

YARIN OYNANACAK

Veliköyspor ile Ulaş Belediyespor arasında yarın saat 13.00’de Veliköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı ise Neslihan Muratdağı, Mesut Tufan ve Hasan Darcan yönetecek.
 

3 KARŞILAŞMA DAHA VAR

Haftaya ikinci sırada giren Şarköyspor ise evinde 7 puanda bulunan Muratlı Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde şampiyonluk hedefleyen Velimeşe Belediyespor ise evinde Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek. İki takım için büyük öneme sahip olan karşılaşma ise Pazar günü Velimeşe Sahası’nda saat 13.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Çorluspor Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda Marmaracıkspor’u konuk edecek. Bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10