ÇTSO Lisesi Çorlu Seradaspor’u 3-0’la geçti.

Genç Bayanlar İl Birinciliği karşılaşmasında Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı, deplasmanda Çorlu Serada Genç Bayanlar Voleybol Takımı ile karşı karşıya

30.12.2012 21:15:00 0
ÇTSO Lisesi Çorlu Seradaspor’u 3-0’la geçti.

 Tekirdağ Genç Bayanlar İl Birinciliği müsabakasında ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibini çok rahat geçti.

 

ÇTSO LİSESİ ETKİLİ OLDU

Karşılaşmaya temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı üst üste sayılar bularak başladı. Özellikle servislerden kazandığı sayılarla temsilcimiz ilk olarak karşılaşmada öne geçti. Ardından da aradaki skor farkını artırmaya başladı. Rakip takım Çorlu Serada Genç Bayanlar Voleybol Takımı temsilcimize karşılık vermekte oldukça zorlandı. ÇTSO Lisesi Voleybol Takımı file altında da üstünlüğünü sürdürerek sayı farkını artırdı. Güçlü rakibi karşısında Çorlu Serada sayı bulmaya çalışsa da istediği sayıları bulmada zorlandı. Servislerden de istediği sayıları bulamayan Çorlu ekibi oyun hakimiyetini de kaybetti.
 

İLK SETİ 10 SAYI FARKLA KAZANDI

İlk setin ortalarına doğru temsilcimiz oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Hem servislerden hem de file altında bulduğu sayılarla gücünü hissettirdi. 20'li sayılara yaklaşan ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı ilk seti üst üste bulduğu sayılarla ilk seti farklı mağlup etti. Çorlu Serada ilk sette istediği oyunu sergileyemezken, temsilcimiz ise istediği oyunu sergiledi. İlk set temsilcimizin 25-15’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

FARK AÇILDI

İlk setin sona ermesinin ardından ikinci sete de ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı iyi başladı. Çorlu Serada ilk seti farklı kaybetmenin moral bozukluğu ile ikinci sette de iyi bir oyun sergileyemedi. İkinci setin ilk dakikalarında Çorlu Serada öne geçmek istediyse de bunda başarılı olamadı. Oyunu yine ilk sette olduğu gibi kendi hakimiyetine alan temsilcimiz Çerkezköy Ticaret Sanayi Odası file altından bulduğu sayılarla aradaki sayı farkını açmaya başladı.
 

ÇORLU SERADA VARLIK GÖSTEREMEDİ

İkinci setin ortalarına doğru temsilcimiz ÇTSO Lisesi skor avantajı ile birlikte oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Etkili kullandığı servislerle beraber rakibine kendisini yakalama fırsatı tanımayan temsilcimiz karşılaşmada etkinliğini sürdürdü. Çorlu Serada Genç Bayanlar Voleybol Takımı skor olarak geride olmanın etkili ile bir türlü konsantrasyonunu sağlayamadı. Temsilcimiz rakibine setin ilerleyen dakikalarına doğru da sayı bulma fırsatı vermedi. Sayı kazandıkça daha etkili oynayan ÇTSO Lisesi Genç Kızlar Voleybol Takımı setin sonlarına doğru etkili mücadelesini sürdürdü. Rakibine çift rakamları göstermeyen ÇTSO Lisesi ikinci seti de 25-6 kazanarak karşılaşmada skoru 2-0'a getirdi.
 

GENÇ BAYANLAR ŞOV ÜÇÜNCÜ SETTE DE SÜRDÜ

İlk iki seti çok farklı kazanan temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı üçüncü sete yine ilk iki sete olduğu gibi üst üste sayılar kazanarak başladı. Rakibini sürekli olarak hataya zorlayarak oyun kurmasını engelleyen ÇTSO Lisesi üçüncü setin ilk dakikalarını önde tamamladı. Setin ilerleyen dakikalarına doğru temsilcimiz farklı önde olmasına rağmen oyun disiplininden kopmadı. Hem servislerde hem de file altında etkinliğini sürdüren temsilcimiz maçı kazanmaya çok yaklaştı.
 

RAKİBİNİ 3-0’LA GEÇTİ

Ev sahibi ekip Çorlu Serada Genç Bayanlar Voleybol Takımı ise en azından aradaki farkı kapatmaya çalıtı. Ancak temsilcimiz ÇTSO Lisesi Genç Bayanlar Voleybol Takımı rakibinin aradaki sayı farkını kapatmasına izin vermedi. Üçüncü setin sonlarına doğru yine sayı bulmakta zorlanmayan ÇTSO Lisesi üçüncü setten de 25-11’lik skor ile ayrılarak karşılaşmayı 3-0 kazandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10