Servisçilere “Otomotivde Doğru Yağlama” semineri

Çerkezköy’de kurulu olan ve Trakya genelinde faaliyet gösteren Bayraktarlar Ltd. Şti tarafından My Tuana Tuz Otel’de, Okul Servis Taşımacılığı yapan minibüs kullanıcılarına yönelik “Otomotivde D

Çerkezköy 30.12.2012 21:18:00 0
Servisçilere “Otomotivde Doğru Yağlama”  semineri
FİRMA HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Eğitim seminerinin açılış konuşmasını yapan Bayraktarlar Madeni Yağ Şirketi Endüstriyel Yağlar Satış Müdürü Savaş Eşsiz, firma hakkında bilgiler verdi. Eşsiz, firmalarının 1968 yılında Halil Eşsiz tarafından kurulduğunu belirtirken “Ayrıca 1973 yılına kadar perakende satışı yapan firmamız bu yıldan sonra distribütörlük aldı. EXXON Mobil’in Türkiye genelindeki 8 distribütöründen birisiyiz. Bayraktarlar Ltd. Şti. olarak 2013 içerisinde 40. Yılımızı kutlayacağız” dedi. Endüstriyel Yağlar Satış Müdürü Savaş Eşsiz daha sonra katılımcılara Değerlendirme Formlarını dağıtarak araçlar hakkında sorulan soruları yanıtlamalarını istedi.
 

AR-GE’YE 600 MİLYON DOLAR

Eşsiz’in ardından Bayraktarlar Ltd. Şti yetkilisi Kerem Sarıışık ve Emre Günözer katılımcılara “Otomotivde Doğru Yağlama” eğitimi verdiler. Görsel ve işitsel bir sunum yapan Kerem Sarıışık öncelikle EXXON Mobil hakkında bilgiler vererek “EXXON olarak 1905 yılında bu yana Türkiye piyasasındayız. ABD dışında ilk fabrikamız Padişah Abdülhamit’in izni ile o zamanki Osmanlı’da kurulmuştur. Yani Anadolu’daki köklerimiz Osmanlı’ya kadar uzanmaktadır. EXXON Mobil firması AR-Ge yatırımlarına 600 Milyon Dolar ayırmaktadır” diye konuştu.
 

YAĞ KULLANICILARININ BEKLENTİLERİ

Bayraktarlar Ltd. Şti yetkilisi Kerem Sarıışık ve Emre Günözer katılımcılara “Otomotivde Doğru Yağlama” seminerini beraber sundukları bölümde özellikle madeni yağ kullanıcısı katılımcılara beklentilerinin neler olduğu yolunda sorular sordular. Bayraktarlar Ltd. Şti yetkilisi Kerem Sarıışık ve Emre Günözer katılımcılara mineral, yarı sentetik ve tam sentetik yağlar arasındaki farkı uygulamalı olarak gösterdiler. Eğitimin ardından katılımcılar için yemek verildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10