Optimed çalışanları temsilcilerini seçti

Çerkezköy’de faaliyet gösteren Özel Optimed Hastanesi personeli “ Çalışan Temsilcisi” seçiminde oy kullanarak 3 üyeyi belirledi.

Çerkezköy 30.12.2012 21:18:00 0
Optimed çalışanları temsilcilerini seçti

 Çerkezköy Haber - İş Güvenliği ve Sağlığı Kanunu’nun 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren tam olarak yürürlüğe girecek olması nedeni ile Özel Optimed Hastanesi personeli “Çalışan Temsilcisi” 3 üyeyi seçimle belirledi. Özel Optimed Hastanesi’nde mevcut personel sayısına göre 3 olan “Çalışan Temsilciliği” seçiminde 5 personel aday oldu.

 

5 PERSONEL ADAY OLDU

Elçin Süleymanoğlu, Ferda Demirbağ, Havva Nur Elmas, Mesut Özdemir ve Uğur Yuvarlak’ın yarıştığı bir haftalık seçim süreci sonrasında 24 Aralık Pazartesi başlayan oy verme işlemi önceki gün tamamlandı. Personel öneri kutularına atılan oyların sayımı önceki gün saat 17.00’da tüm çalışanların katılımı ile gerçekleştirildi. 
 

3 TEMSİLCİ BELİRLENDİ

“Çalışan Temsilcisi” adaylarının ve diğer personelinde hazır bulunduğu sayımda Uğur Yuvarlak, Mesut Özdemir, Havva Nur Elmas en çok oyu alarak seçimden galip çıkan isimler oldular. Özel Optimed Hastanesi yetkilileri “Çalışan Temsilcisi” üyelerinin diğer İş Güvenliği Kurulu üyeleri ile birlikte zorlu bir eğitim sürecine tutulacaklarını belirttiler.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10