Huzurevinde yeni yıl coşkusu

Çorlu Kent Konseyi ile Çorlu Yaşlıları Koruma Derneği tarafından Çorlu Huzurevi’nde “2013’e Merhaba” etkinliği düzenlendi.

Çorlu 31.12.2012 20:31:00 0
Huzurevinde yeni yıl coşkusu

 DAHA ÖNCE GÖREV YAPTIĞIM YERLERDE GÖRMEDİM

Çorlu Kızılay Derneği, Çorlu Şehir Kulübü Derneği ve Çevre Gönüllüleri Derneği’nin katkıları ile düzenlenen etkinliğe Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Kolordu Komutanı Korg. Nazım Altıntaş, Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı İsmet Orta ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ramadan Cesur’un açılış konuşmasının ardından konuşma yapan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan da, “Çorlu Huzurevi sakinlerinin yüzlerindeki mutluluğu daha önce görev yaptığım yerlerde görmedim. Buradaki vatandaşlar çok mutlu” dedi.

 

 GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Programda Huzur evi Müdürü Erol Menekşe ve Çorlu Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı İsmet Orta da konuşma yaparak tüm huzurevi sakinlerinin yeni yılını kutladı. Konuşmaların ardından Ayten Kayrak Paker, Nevin Öztürk ve Sami Türkbay’a teşekkür plaketleri verilirken, plaket töreninin ardından Grup Akademi ve Grup Şapka sahne aldı. Huzurevi sakinleri 2013’e erken girmenin mutluluğunu yaşarken, Tekirdağ Huzurevi sakinleri de geceye misafir olarak katıldı. Duyarlı vatandaşların da aileleri ile birlikte katılarak destek verdiği gece müzik eşliğinde devam etti. Huzurevi sakinleri, yeni yıla girmenin coşkusunu müzik eşliğinde eğlenerek kutladı.  

 

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10