Bir anlık hata, ölüm getirdi

Bir mağarada buldukları iki ucundan bakır kablo çıkan düzeneğin ne olduğunu anlamak için elektrik prizine takan Yunus Semiz el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu yaşamını yitirdi.

Çerkezköy 31.12.2012 20:32:00 0
Bir anlık hata, ölüm getirdi

 Çerkezköy Haber - Yunus Semiz ve arkadaşı Harun Yenlik, İstanbul Altınşehir’de yaptıkları gezi sırasında bulduğu iki ucundan kablo çıkan boruyu Çorlu’da Muhittin Mahallesi Bağlariçi 4'üncü sokak üzerindeki Ayyıldız Apartmanı’nda faaliyet gösteren ve babasına ait olan inşaat şirketine getirdi. Elektrikçilik yaptığı öğrenilen 21 yaşında ki Yunus Semiz bulduğu düzeneğin ne olduğunu anlamak için iki kabloyu önceki akşam 23.30 sıralarında elektrik prizine soktuğu sırada patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle büronun camları kırılırken, Semiz ağır yaralandı. O sırada büroda olan Harun Yenlik olayı yara almadan atlatırken, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Aynı apartmanda oturan Semiz'in ailesi ise sinir krizi geçirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Semiz, kurtarılamadı.

 

EL YAPIMI VE BORU TİPİ

Patlamanın ardından olay yerine bomba imha uzmanı geldi ve büroda barut kokusu olduğunu belirledi. Patlamaya ise, definecilerin toprak altı ve betonu kırmak için kullandığı el yapımı ve boru tipi bir patlayıcının neden olduğu tahmin ediliyor. Yunus Semiz'in cenazesi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10