Ortak amaç ‘hizmet’ olmalıdır

Tekirdağ Ak Parti İl Başkanlığı, Başkan Ahmet Kambur ve beraberindeki heyet ile birlikte Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

Tekirdağ 1.01.2013 19:56:00 0
Ortak amaç ‘hizmet’ olmalıdır
BÜYÜKŞEHİR’İN AVANTAJLARI GÖRÜŞÜLDÜ
Ziyarette, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Meclis Başkanı Mustafa Özden, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erhan Tanrıöver ve Faik Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih İnce, Adnan Gündüzler, Yıldırım Orhan Çebi, Sayman Üye Taner Karaoğlu, Genel Sekreter İrfan Ekici ve Meclis Üyeleri hazır bulundu. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda yapılan görüşmede Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olmasından sonra, şehrimizi bekleyen avantajlar ve dezavantajlar masaya yatırılarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Ahmet Kambur, büyükşehir belediyesinin faaliyetlerinin 2013 Mart ayından itibaren yeni atanacak kaymakamlar ile başlayacağını ve devamında sistemli bir şekilde gelişmeler olacağını dile getirdi.
 

TEKİRDAĞ ARTIK BÜYÜKŞEHİR

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, “ Tekirdağ artık bir büyükşehir belediyesidir ve ortak amaçlar ile Devlet Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Tekirdağ’a kaliteli hizmet sunmanın öncelik olması gerekir” dedi. 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10