Eşi ile kavga ettikten sonra intihara kalkıştı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Metin Sokak’ta bulunan bir apartmanda eşi Osman Nuri Ö. (40) ile tartışan 35 yaşındaki Rabia Ö. evde bulunan hapları içerek canına kıymak istedi. Eşinin odada

Çerkezköy 2.01.2013 20:11:00 0
Eşi ile kavga ettikten sonra intihara kalkıştı

 Çerkezköy Haber - Eşi ile tartıştıktan sonra bunalıma giren bir kadın dün saat 12.30 sıralarında hap içerek hayatına son vermek istedi.

 

 EŞİ İLE TARTIŞTI  

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Metin Sokak No: 29’da yaşayan 35 yaşındaki Rabia Ö iddiaya göre, eşi ile tartışması sonucu kendini odaya kilitleyerek intihara teşebbüs etti. Dün saat 12.30 sıralarında evde eşi Osman Nuri Ö.ile tartışan Rabia Ö. tartışmanın iyice büyümesinin ardından iddiaya göre kendisini evin bir odasına kilitleyerek intihar edeceğini söyledi. Eşini ikna edemeyen Osman Nuri Ö durumu polis ve 112 ekiplerine bildirdi.  

 

HAP İÇEREK CANINA KIYMAK İSTEDİ  

Polis ekipleri uzun bir süre Rabia Ö.’yü ikna etmeye çalıştı. Polisin ikna çabalarına cevap vermeyen kadın elinde bulunan ilaçları yutarak canına kıymak istedi. Kapıyı kırarak içeri giren ekipler, genç kadını yerde yarı baygın halde buldu. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan Rabia Ö’nün midesi yıkanırken, sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.  

 

Haber Merkezi 


0282 726 91 91
0282 747 65 10