Yaşam evi ve Skatepark’ta inceleme yaptı

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün saat 15.00 da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Eğitim Öğretim ve Yaşam evi inşaatı ve Skatepark inşaatında incelemelerde bulundu.

Çerkezköy 2.01.2013 20:11:00 0
Yaşam evi ve Skatepark’ta inceleme yaptı
MAYISTA HİZMETE AÇILACAK
Başkan Ertem, yapımı Çerkezköy Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, Eğitim Öğretim ve Yaşam evi inşaatında incelemelerde bulundu. Çerkezköy’de bulunan engelli vatandaşlara rahat bir hayat sunmak adına çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Ertem “Engelli vatandaşlarımızın hayat boyu bütün ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik planladığımız Eğitim Öğretim ve Yaşam evi inşaatı devam ediyor. Kaba inşaatı bitme aşamasına geldi. Kalan işlerle birlikte, çevre düzenini de yaklaşık 5 ay içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Yani hesaplarımıza göre, mayıs ayında binamız hizmete açılacak” dedi. 
 

BİTME AŞAMASINDA

Skatepark’ta da incelemelerde bulunan Ertem, büyük bir kısmı tamamlanmış olan parkın bitirilme aşamasında olduğunu ifade etti. Parkın etrafının da korkuluklarla çevrileceğini söyleyen Ertem, “Taban boyası gibi işlemler kaldı. Bunların da tamamlanmasının ardından park hizmete açılacak” dedi. Ertem’e inceleme gezisinde Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da eşlik etti.
 
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10