Bambaşka bir Çerkezköyspor izleteceğiz

Bölgesel Amatör Lig’de temsilcimiz Çerkezköyspor ligin ikinci devresine en iyi şekilde girmek için kolları sıvadı. İkinci devre takımın başında Mustafa Suat Akdereli’nin olacağını belirten Ahmet

3.01.2013 19:32:00 0
Bambaşka bir Çerkezköyspor izleteceğiz

 Çerkezköy Haber - 2. yarıya Antalya’da hazırlanacaklarını belirten Korkmaz “İki oyuncu ile prensipte anlaştık. Önümüzdeki günlerde bu oyuncuların isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız” diye konuştu.

 

EKSİKLERİMİZ VARDI

Dün saat 12.00’da Kulüp Binası’nda basın toplantısı düzenleyen Ahmet Korkmaz, ligin ilk devresini Sultanbeyli Belediyespor maçı ile tamamladıklarını belirterek, “maça çok sayıda eksikle çıktık. Sultanbeyli Belediyespor ise ligde hedefe oynayan bir takım. Karşılaşmanın ilk dakikalarında kalemizde şansız bir gol gördük. İkinci yarı yaşanan penaltı pozisyonunu kalecimiz Ersin kurtarmasına rağmen, hakem kural ihlali vererek penaltı atışını tekrarlattı. Böylece kalemizde ikinci golü gördük” dedi.
 

2 OYUNCU İLE PRENSİPTE ANLAŞTIK

İlk yarıda gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Başkan Ahmet Korkmaz, “Kadro konusunda da birçok sıkıntı yaşadık. Eksik gördüğümüz mevkilere takviye yapmak için gerekli araştırmaları yaptık ve transfer dönemini bekledik. 2 oyuncu ile prensipte anlaştık. Herkesin gözlemlediği gibi takımda yetersiz kalan oyuncularımız vardı. Gerek eski Teknik Direktörümüz Hüsamettin Balcı, gerekse Ergun Uncuoğullarından ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ilk yarı varlık gösteremeyen Emrah Pazar, Okan Çebi ve Gökhan Şener ile yollarımızı ayırdık. Takıma yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve bundan sonraki spor hayatlarında kendilerine başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

4 TAKVİYE YAPACAĞIZ

2 santrafor, 1 ön libero ve 1 de sol bek transferi gerçekleştirerek Antalya kampına gitmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Korkmaz, sezon başından beri sakatlığı süren Serkan Akyüz’ün en kısa zamanda iyileşerek takımla birlikte antrenmanlara başlayacağını ifade etti. Takımın en önemli eksiğinin Emrah Çilingir olduğunu belirten Ahmet Korkmaz, “Bu oyuncumuzun sakatlığı nüksetti. Çekilen MR sonucunda oyuncumuzun sol dizinde stres kırığı tespit edildi. Emrah Çilingir bir ay aramızda yer alamayacak. Oyuncumuzun bu ciddi sakatlığı hem takımı hem de bizleri çok üzdü” dedi ve oyuncunun son durumuna göre yerine bir oyuncu alınabileceğini sözlerine ekledi. Savunma oyuncusu Yağız’ın da yan bağlarında yırtık tespit edildiğini kaydeden Korkmaz, “Oyuncumuz, sol ayağında meydana gelen bağ yırtılmasından dolayı sezonu kapattı” dedi.
 

ERGUN HOCAYA TEŞEKKÜR

Bir ay önce takımın başına getirdikleri Ergun Uncuoğullarından’ın işlerinin yoğunluğundan dolayı görevi bıraktığını söyleyen Korkmaz, “Hocamız takımın başına geçtikten sonra, kulüp müdürlüğü, genel menajerlik, organizasyon ve federasyonla ilgili yazışmalarda tek başına koşturdu. Üstüne çok büyük bir yük bindi. Bu yoğunluktan dolayı ailesine fazla vakit ayıramadığı için bizlerden müsaade istedi. Tüm ısrarlarımıza rağmen hoca olarak devam edemeyeceğini söyledi. Yönetim kurulu olarak hocamızın verdiği karara saygı duyduk. Kendisi üç yıldır gecesini gündüzüne katarak benim en büyük destekçim oldu. Sezon başı yokluğumda takımı ayakta tutarak maddi ve manevi fedakarlıklardan hiçbir zaman kaçınmadı. Kendisine bu anlamda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
 

AKDERELİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Ergun hocadan boşalan Teknik Direktörlük için Mustafa Suat Akdereli ile anlaştıklarını söyleyen Ahmet Korkmaz, “3.Lig’de Çerkezköyspor’da görev yapan Mustafa Suat Akdereli ile anlaşma sağladık. Kulübümüz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah kısa süre içinde takımımıza uyum sağlar ve birçok başarı kazandırır” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10