“Yaşamak istiyorum”

Tekirdağ'da bir markette çalışan 23 yaşındaki Refiye Yılmaz’ın ince bağırsağında tümör tespit edildi. Şu anda 22 santimlik bir metal pipetle yaşadığını söyleyen Yılmaz, acilen ince ba?

Tekirdağ 14.01.2013 21:24:00 0
“Yaşamak istiyorum”

 Mustafa - Esma Yılmaz çiftinin iki kızından biri olan Refiye Yılmaz’ın, 7 yıl önce başlayan ağrıları nedeniyle gittiği hastanede 'Gardner Sendromu' hastası olduğu belirlendi.

 

İNCE BAĞIRSAĞINDA TÜMÖR ÇIKTI

Refiye Yılmaz'ın 2008 yılında bağırsağı alındı. 6 ay önce ince bağırsağında da tümör olduğu belirlenen Yılmaz'ın tedavisi Türkiye'de yapılamayınca, ailenin yaptığı araştırmalarda hastalığın tedavisinin Amerika'nın Miami kentinde gerçekleşebileceği öğrenildi. Ancak emekli baba, 1 milyon liraya mal olan tedavi parasını bulamadı.
 

AMELİYAT OLMAZSAM ÖLECEĞİM

Bir markette çalışan Refiye Yılmaz, "Daha ömrümün baharındayım. Ölmek istemiyorum, yaşamak istiyorum. Lütfen bana yardım eden birileri olsun. İnce bağırsağımda tümör tespit edildiğinden beri beslenemiyorum” dedi. Tedavi olmazsa 6 aylık ömrünün kaldığını öğrendiğini söyleyen Yılmaz “Hastalığımı öğrendikten çok kısa süre sonra geçirdiğim ameliyatla kalın bağırsağım tamamen alındı. Şu anda 22 santimlik bir metal pipetle yaşıyorum. Acilen ince bağırsak nakli olmam gerekiyor. Bu gerçekleşirse inşallah sağlığıma kavuşacağım” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10