Güzellikle gerçekleştireceğiz

Malkara Kaymakamı Mahmut Halal ve Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya 'Kentsel Dönüşüm Projesi' ile ilgili olarak Roman Derneklerinin Başkan ve temsilcileri ile bir araya geldi.

Malkara 16.01.2013 19:06:00 0
Güzellikle gerçekleştireceğiz

 TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Önceki gün düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Birol Kaya, Mal Müdürü Sadi Ülgen, Tapu Müdür V. Yusuf Çağan, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Selda Köroğlu, Malkara Romanları Maden ve Tarım İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zeki Atasoylu, Gazibey Mah. Romanlar ve Hamallar Derneği Başkanı Niyazi Güneş, Malkara Romanlar Derneği Başkanı Göksel Fil ve bazı dernek temsilcileri katıldı.
 

YENİ YERLERE TAŞINMALARI GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda, ilçede kurulu bulunan Roman derneğinin başkan ve temsilcilerinin de yer aldığı, "Kentsel Dönüşüm Projesi” ile ilgili olarak ilçede mukim olan Roman vatandaşların yeni yerlere taşınması konusu görüşüldü. Toplantıda konuşan Kaymakam Mahmut Halal bu çalışmaları zorla, dayatma ile değil, STK temsilcilerinin ve vatandaşların rızalarını alarak, onları ikna ederek ve kimseyi mağdur etmeden güzellikle gerçekleştireceklerini belirterek “Biz burada Kentsel Dönüşüm yasası hakkında sizi bilgilendirmek, sizinle ToKİ arasında köprü olmak istiyoruz” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10