Başkan Dalgıç, öğrencilerle buluştu

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç Tekirdağ Belediyesi Anadolu Öğretmen Lisesi tarafından hazırlanan Öğrenci Sohbetleri projesinin ilk konuğu oldu. Okul binasında otantik bir ortamda gerçekleşti

Tekirdağ 16.01.2013 19:06:00 0
Başkan Dalgıç, öğrencilerle buluştu

 ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

Sohbette öğrencilerin çeşitli sorularına da cevap veren Dalgıç bu projenin yararlı olacağını belirterek “Çocukken bir böbrek enfeksiyonu geçirdim. Belki de bu yüzden, bana büyüyünce ne olacaksın dediklerinde ben de hep doktor olacağım derdim. Bu hastalık beni doktor olmaya yönlendirdi. Doktorluk yaparken de çok zor şartlarda çalıştım. Son zamanlara kadar siyaseti hiç düşünmedim, ancak daha sonra birilerinin bu taşın altına elini sokması gerektiği, Tekirdağ’da değiştirilmesi gereken konular olduğunu düşündüğüm için siyasete atılarak Belediye Başkanı oldum. Doktorluğu da özlüyorum ancak Belediyede de yapılması gereken çok iş var, onun için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz” dedi.
 

ŞEREF DEFTERİNİ İMZALADI

Lise dönemlerinde öğretmenleriyle hiçbir problem yaşamadığını anlatan Dalgıç “Okuldan kalan zamanlarımızda amatörce masa tenisi, basketbol ve atletizmle uğraşırdım. Üniversitede de dağcılık yaptım, ancak profesyonel olarak yapmak isterdim. Her zaman Sınıfın iyilerindendim ve lise son sınıfta çalışmalarımı daha da hızlandırarak üniversiteye hazırlandım. Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olduktan sonra ihtisas için Uludağ Üniversitesine alınacak tek kişi olarak ilk tercihimle girdim. Bulunduğum mevkilerin çalışma disiplinine her zaman uydum” diye konuştu. Dalgıç ayrıca okul şeref defterini de imzaladı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10