Yurt dışı tedavi süreci başladı

Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Mehtap Şen, ”Gardner Sendromu” hastası Refiye Yılmaz’ın (23) yurt dışı tedavi sürecinin başladığını söyledi. Refiye Yılmaz’ın tedavi süreci i

Çerkezköy 17.01.2013 21:26:00 0
Yurt dışı tedavi süreci başladı

1 MİLYONDAN FAZLA PARA TOPLANDI

Refiye Yılmaz’ın tedavisi için kurulan yardım komisyonunun üyesi Sevilay Bozdoğan ise Yılmaz’ın evinde gazetecilere yaptığı açıklamada, banka hesaplarında 324 bin 701 TL, Türk Kızılayı hesaplarında 726 bin 272 TL biriktiğini söyledi. Yılmaz’ın sağlık durumunu ve rahatsızlığını 15 gün önce öğrendiklerini, yardımcı olabilmek için valiliğin izniyle 3 ayda 100 bin TL toplamak amacıyla banka hesabı açtıklarını ifade eden Bozdoğan, yardım kampanyasına büyük ilgi gösterildiğini, Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki askeri birliklerin de sürece katkıda bulunduğunu ifade ederek, destek olan herkese teşekkür etti.

 

SAĞLIĞIMA KAVUŞACAĞIM İÇİN MUTLUYUM

Yardımlar için komisyon üyelerine ve vatandaşlara teşekkür eden Refiye Yılmaz da “Sağlığıma kavuşma aşamasına geldiysem Türk halkı sayesinde geldim. Benden desteklerini hiçbir zaman eksik etmedikleri için Türk halkına teşekkür ediyorum. Sesimi duyuran herkese teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı, ’Refiye ve ailesi isterse ABD’ye göndereceğiz’ dedi. Sağlık İl Müdürlüğü’ne bu konuda dilekçemi yazdım. Toplanan paralar, sadece benim sağlığıma kavuşmamda kullanılacak” diye konuştu.

 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10