Yer teslim töreni düzenlendi

İpsala’da kanalizasyon ihalesinin sonuçlanmasının ardından önceki gün Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yer teslim töreni düzenlendi.

Bölgede Gündem 17.01.2013 21:40:00 0
Yer teslim töreni düzenlendi

TÖREN GERÇEKLEŞTİRİLDİ 
Törene İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, İpsala Belediye Meclis Üyeleri Ali Tetik ve Mehmet Özkök, CHP ilçe Başkanı Tevfik Dirik, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Yapım Uygulamaları Müdürü Mehmet Ercan Şamhal, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü İnş.Müh./Tek.Uzm Serpil Özmay, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Jeo.Y.Müh./Tek.Uzm Nurhan Ersin, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Elk.Müh./Tek.Uz.Yrd Gökhan Bıyık, İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Mak.Müh./Tek.Uz.Yrd Caner Mutlu, Atilla İnş.Turz.ve Tic.A.Ş. yetkilisi İnşaat Mühendisi Erkan Havlucu katıldı.

İMALATLAR YAPACAĞIZ
İmza töreninde konuşan İller Bankası İstanbul Bölge Müdürlüğü Yapım Uygulamaları Müdürü Mehmet Ercan Şamhal şebeke hattı ve toplayıcılar ile ilgili imalatlar yapacaklarını söyledi. Şebeke ve toplayıcı hatlar toplamının 44 bin 422 metre olacağını söyleyen Şamhal, “Parsel ve bacaları ile ilgili 22 bin metrelik işimiz var. Lağım suyu ve toplayıcıları ile ilgili kolektör hatları ile 813 metrelik hattımız var. Ve bask olarak q kesit olarak da 1071 metrelik bir hat yapacağız. Terfi merkezi ve fosseptikler var. 1 adet terfi merkezimiz bulunacak. Bu işlerimizi yaparken bizim görevli arkadaşlarımızın titiz çalışmalarına ilave olarak bir de görüntüleme çalışması var. Her yapmış olduğu hattın içerisinden birde görüntüleme alarak bu hatları ne derece düzgün olduğunu da tespit etmiş oluyoruz” bilgisini verdi.

 

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10