Yitirilen ustalar için sahneye çıktılar

Tekirdağ Belediye Konservatuvarı 2012 yılında yitirilen Türk Halk Müziği ustalarına saygı konseri ile sanatseverlerin karşısına çıktı.

Tekirdağ 18.01.2013 22:01:00 0
Yitirilen ustalar için sahneye çıktılar

 USTALARA SAYGI

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Halk Müziği Konserine Tekirdağ Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç'ın yanı sıra, Belediye Başkan Yardımcısı Av.Nevim Kaçar, Belediye Meclis Üyeleri, Kültür Turizm Müdürü Mehmet Altaş,  Tekirdağ Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Nurcan Ildız, Konservatuvar Şefi Halil Yoruç ile çok sayıda Tekirdağ'lı sanatsever katılırken, konser yoğun ilgi gördü.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Konserde 2012 yılında yitirilen ustaların hayatları slayt gösterisi ile anlatılırken, Şef Mustafa Ozan yönetimindeki Tekirdağ Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu çeşitli yörelerden 18 türküyü koro ve solo olarak seslendirdi. Konserin ardından koro üyeleri ayakta alkışlandı. Konserin ardından  Şef Mustafa Ozan'a çiçek veren Belediye Başkan Vekili Ali Kılıç tüm koro üyelerine teşekkür etti. Konservatuvar Şefi Halil Yoruç da “Tekirdağlılarla beraber yaşatılması gereken değerler bundan sonra da yaşatılacak” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10