Oyunlara değil, oylara talibim

Şubat ayında gerçekleştirilecek olan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine sayılı günler kala, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına adaylığını açıklayan Kardeşl

Çerkezköy 20.01.2013 18:39:00 0
Oyunlara değil, oylara talibim

HİZMET ÜRETECEĞİZ

Geçtiğimiz günlerde oda tarafından açıklanan listelerin sinsi planlarla hazırlandığını öne süren Süleyman Kozuva “Sarı liste ile seçimlere Başkan Adayı olarak gireceğim. Odanın adına yakışır bir yönetim anlayışı ile üyelere hizmet üreteceğiz” dedi.

 

MECLİS ÜYESİ SAYISI 24’E DÜŞÜRÜLDÜ

Türkiye ve Çerkezköy’deki değişim ve gelişime rağmen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın kavgalar ve kısır çekişmelerden kurtulamadığını söyleyen Kozuva “Oda yöneticileri erdemden ve etikten uzak bir davranış içinde” iddiasında bulundu. Çerkezköy’de artan nüfusa paralel olarak esnaf ve sanayici sayısı her geçen gün artarken, odayı yöneten zihniyetin kafasını kuma gömerek, kapalı kapılar ardında sinsi planlar yaptığını öne süren Kozuva “Odanın üye sayısının artmasına rağmen 33 olan meclis üyesi sayısını 24’e düşürdüler. Bu durum bile başlı başına odayı yöneten ve halen yönetmeye talip olanların hesaplarının, büyük ön görülerinin ne denli küçük olduğunu gözler önüne sermektedir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası tarihinin hiçbir döneminde bu denli şeytani planlarla seçime gitmedi. Oda düşürüldüğü trajikomik durumdan seçimden sonra kurtulacak” dedi.

 

HALKA VE ÜYELERE AÇIKLAMALI

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin meslek grubu sayısını da 11’den 9’a düşürdüğünü ifade eden Başkan Adayı Süleyman Kozuva “Benim ve arkadaşlarımın 4. Grupta toplanması tesadüf değil. 4. grupta 500 kişi yer alırken, 9. Gruba 90 kişiyi kilitlediler. Üç grubu 150’nin altında tutmalarının hesabını bugün üyelere vermeseler bile bir gün mutlaka Allah’a verecekler" dedi ve meslek grupları hangi hesaplarla hangi kriterlere göre dağıtıldığını sordu Kozuva, bölgedeki diğer odalarda Çorlu ve Tekirdağ’da grup sayıları artarken, her geçen gün esnaf ve sanayici sayısının arttığı ilçemizde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda iki grubun hangi hesaplarla ekarte edildiğini oda yönetiminin Çerkezköy halkına ve varlık sebebi olan üyelere açıklaması gerektiğini ifade etti.

 

ESNAF VE TİCARET ERBABININ DA EMRİNE AMADE OLACAĞIZ

“Gruplara girmesi kesin olan 9 ismin 4. Grupta toplanmasının arkasında nasıl bir sinsi planın yattığı üyelere izah edilmeli” diye konuşan Süleyman Kozuva, sorun yaratan bir oda değil, sorun çözen bir oda anlayışı ile esnafı ticaret erbabı ve sanayicisi ile seçim günü arkadaşlarıyla birlikte sarı oy pusulası ile üyeleri huzuruna çıkıp yönetime talip olduklarını deklare edeceklerini söyledi. Sadece belli bir kesimin değil başta Çerkezköy halkı olmak üzere esnaf ve ticaret erbabının da emrine amade olacaklarını ifade eden Kozuva, sarı listenin sadece seçim kazanan bir liste olmayacağını, Çerkezköy esnafının ve ticaret erbabının sorunlarına çözüm üreten bir yönetim anlayışını ÇTSO'ya aşılayacağını söyledi.

Haber Merkezi
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10