Teknikerler Birliği’nden AK Parti’ye ziyaret

Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük, AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Av.Emrah Tunca’yı ziyaret ederken, Tunca da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Tekirdağ 22.01.2013 00:08:00 0
Teknikerler Birliği’nden AK Parti’ye ziyaret

 YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Tekirdağ’ın Büyükşehir statüsüne kavuşması ile çok önemli kazanımlar elde edeceğini ifade eden Tunca, “Seçim atmosferine girmiş gibi büyükşehir kanununun getirilerini vatandaşlarımıza aktarmak üzere yoğun ziyaretlerimize başladık. Bunların arasında sizler gibi sivil toplum kuruluşlarının önemi çok büyük. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 

GERİ İSTİYORUZ

Ziyarette konuşan Teknikerler Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Mustafa Öklük de Meslek Yüksek Okulu mezunlarının önceki yıllarda verilen bazı yetkilerinin ellerinden alındığını, şantiye şefliği yaparak geçimlerini sağlayan üyelerinin mağdur olduklarını ifade etti. Eskiden iki yıllık üniversite mezunlarına askerlikten indirim muafiyeti uygulandığını anımsatan Öklük, “Gıda ve Süt ürünleri teknikerleri denetim yapabiliyor, ziraat teknikerleri zirai reçete yazabiliyorlardı. Bunların hepsi iptal edildiği gibi en son da inşaat, elektrik ve makina teknikerlerinin şantiye şeflikleri T.M.M.O.B'nin açtığı dava neticesi iptal edilerek sadece yapı denetimlerde yardımcı kontrollük verildi. Bu hak ve yetkilerimizi geri istiyoruz" dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10