“Olumsuz hadiselerle gölgelenmesine izin vermeyeceğiz”

Şarköy’de 4 Kasım 2012 tarihinde işlenen cinayet ve devamında yaşanan toplumsal olayların değerlendirilmesi amacıyla önceki gün Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya başkanlığında Şarköy Kaymakamlığ?

Şarköy 23.01.2013 00:39:00 0
“Olumsuz hadiselerle gölgelenmesine izin vermeyeceğiz”

 GEREKEN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Toplantıda konuşan Vali Yerlikaya “İlçemizde üzücü bir hadise yaşadık, biz olayın sıcaklığının devam ettiği ilk günlerde bu şekilde bir toplantı yapmayı uygun görmedik, aradan geçen 2 buçuk ayda bazı değerlendirmeleri biz aramızda yaptık ve çıkarılması gereken dersleri de çıkararak gereken çalışmalara başladık” dedi.
 

MAVİ BAYRAKLI SAHİL ŞERİDİ

Şarköy’ün Tekirdağ’ın tek ‘Mavi Bayraklı’ sahil şeridine sahip yerleşim yeri olduğunu vurgulayan Yerlikaya, ilçenin mevcut imajının olumsuz hadiseler ile gölgelenmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Vali Ali Yerlikaya, “sizlerin görüş ve düşünceleri bizim için her zaman çok önemli ve değerlidir. Hiç kimse merak etmesin ve aklında bir soru işareti kalmasın, kamuoyunda yankılan tüm meseleler, kafalarda soru işaretine yer bırakmadan değerlendirilip giderilecek ve bu doğrultuda gereken çalışmalar yapılacaktır” diye konuştu.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10