Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi anlatıldı

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi, 2013 yılında da etkinliklerini sürdürüyor. Yılın ilk etkinliği önceki gün düzenlenirken, katılımcılara ‘Uygulamalı Etkin Zaman Yöne

Çerkezköy 23.01.2013 00:54:00 0
Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi anlatıldı

 Çerkezköy Haber - PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği, 2013 yılının ilk eğitimini önceki gün düzenledi. Kılıçoğlu Danış Towers’ta düzenlenen etkinlikte, Eğitmen Melih Bozcan, katılımcılara “Uygulamalı Etkin Zaman Yönetimi” konusunda bilgiler verdi. Eğitime yaklaşık 40 kişi katılırken, katılımcılar, Etkin Zaman Yönetimi’ni eğlenerek öğrendi.

 

YENİ SALON HİZMETE GİRDİ

Eğitimin ardından katılımcılar, eğitim ve faaliyetlerin sürekli takipçileri olduklarını ve daha birçok etkinlikte bir araya gelmeyi ümit ettiklerini belirtirken, Dernek Seminer Salonu hakkında bilgi veren PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şube Başkanı Özber Çetin de yeni salonu 40 kişilik sıra düzenli, barkovizyonlu, tam donanımlı bir eğitim ve toplantı salonu olarak hizmete soktuklarını ifade etti. 

 

BÖLGEDEKİ HERKESE AÇIK

Salonda, bölgedeki herkese açık bir şekilde eğitim ve toplantılar organize edilebileceğini söyleyen Çetin “Bu tür organizasyonlarda diğer sivil toplum örgütleri, dernekler ve oluşumlarda anlaşmalar doğrultusunda salonu kullanabilirler. Ayrıca geleneksel hale getirilen “PERYÖN Trakya Salı Buluşmaları”nı da bu seminer salonunda gerçekleştireceğiz” dedi.

 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10