Samsunlular Mevlit Kandilinde buluştu

Çerkezköy Samsunlular Derneği yöneticileri ve üyeler Mevlit kandili dolayısıyla bir araya geldi. Peygamber Efendimizin Dünyaya teşrif buyurmalarının 1442. yıl dönümü münasebeti ile Samsunlular Derneği ta

Çerkezköy 24.01.2013 20:56:00 0
Samsunlular Mevlit Kandilinde buluştu

 Çerkezköy Haber – Peygamberimiz Hz. Muhammed’i doğum gününde anmak adına bir araya gelen Çerkezköy Samsunlular Derneği üyeleri, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Kuranı  Kerim tilavet edip, inanan herkes için dua ettiler.

 

 LOKUM VE ŞERBET İKRAM EDİLDİ

Peygamber Efendimizin doğum günü olan mevlit kandili münasebeti Çerkezköy genelinde değişik faaliyetler gerçekleştirildi. Mevlit kandili nedeni ile camilerde mevlidi şerifler okunup, dualar yapıldı. Bu etkinliklerin biri de Samsunlular Derneği tarafından gerçekleştirildi. Önceki akşam saat 19.30’da Çerkezköy Samsunlular Derneği binasında mevlit okutuldu. Okutulan Mevlidi Şerife birçok Samsunlu vatandaş katıldı. Gerçekleştirilen etkinlik çerçevesinde katılımcılara lokum ve mevlit şerbeti de ikram edildi.
 

KURAN OKUNUP DUALAR EDİLDİ

Selahattin Albayrak, Hakkı Öztürk, Yusuf Acar, İdris Akkaya, İsmail Yüksel ve Hasan Acar tarafından okunan Kuran-ı Kerim’in ardından dualar edildi.
 

TABELA DERNEĞİ DEĞİLİZ

Çerkezköy Samsunlular Derneği Başkanı Musa Kavlak, Peygamber efendimizin doğum yıl dönümüne denk gelen bu mübarek günde onu anmanın, onun ismini yâd etmenin huzurunu yaşadıklarını ifade ederek “Buna benzer etkinlikler vesilesi ile bir araya gelmiş olmanın ayrıca bir mutluluğunu yaşamaktayız. Her şeyden evvel bir tabela derneği olmama adına bir gayret içerisinde bulunuyoruz. Amacımız, derneğimiz sayesinde insanımızın her zaman yanında olmak, sevincini paylaşırken, zor zamanlarında sıkıntılarını paylaşmaktır. Hemşerilerimizin bir arada olmalarına vesile olan bu tür etkinliklere bundan sonrada daha kapsamlı şekilde devam edeceğiz” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10