Eğitime yapılan yatırım, yarınlara yatırımdır

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü A.Hamdi Zenginal, Mevlana İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Erçin ve Recep Arif Gabralı İlkokulu Müdürü Halis Can Kara ile birlikte dün saat 13.30’da Ã??

Çerkezköy 24.01.2013 20:57:00 0
Eğitime yapılan yatırım, yarınlara yatırımdır

 PLAKET VERDİ

Belediye Başkanı Ali Ertem’in Çerkezköy’deki okullara yapmış olduğu yardımlar nedeni ile kendisine teşekkür etmek adına ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade eden Zenginal Çerkezköy Belediye Başkanı Ertem’e eğitim ve öğretim alanında yapmış olduğu yardımlar nedeniyle teşekkür ederek plaket takdim etti.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Çerkezköy’de birçok okulun bahçesinin belediye tarafından tahsis edildiğine dikkat çeken Zenginal “Başkanın yapmış olduğu yardımlar sadece Mevlana İlkokulu ve Recep Arif Gabralı İlkokulu ile sınırlı değil. Başkan bu okulların doğalgaz dönüşümü ve basketbol sahalarına 135 bin TL harcamasıyla sınırlı değildir. Daha birçok okulumuzun da bahçelerini tahsis etmiştir. Bunlar Cansel Sonel Anaokulu, Mevlana İlkokulu, Özel İdare İlkokulu, Tepe İlkokulu, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Fevzipaşa İlkokulu ve Müjgan-Serkan Karagöz İlköğretim ve İş Okulu’dur” diyerek hizmetlerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür etti.
 

DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Ali Ertem de, blediyenin imkanları dahilinde eğitim ve öğretim alanında gereken ne ise onu yapabileceklerini ifade ederek “Görevimiz olmamasına rağmen biz okullarımızın fiziki yapısının uygun hale getirilmesini sağlamak amacıyla çalışmalar yaptık. Hangi talep geldiyse biz ona imkanlarımız dahilinde cevap verdik. Yapmış olduğumuz çalışmalar arasında spor alanları, okul  bahçeleri, konferans salonları, sıra, bilgisayar, projeksiyon cihazı ve buna benzer ihtiyaçları imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalıştık. Eğitime yapılan yatırım yarınlara yapılan yatırım demektir” dedi.  
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10