Aynı gecede üç işyerini soydu

Çerkezköy’de Emir Sofrası, Çınar Kıraathanesi ve Melodi Giyim’e girerek hırsızlık yaptığı iddia edilen 19 yaşındaki Umut Han, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bür

Çerkezköy 26.01.2013 00:00:00 0
Aynı gecede üç işyerini soydu

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de yaşanan üç hırsızlık olayının ardından araştırmalarını sürdüren polisler kamera kayıtlarından yola çıkarak hırsızlık olaylarını gerçekleştiren bir kişiyi kıskıvrak yakaladı.

 

3 İŞYERİNİ SOYDU

Önceki gece 02.00 sıralarında Öztrak Caddesi’nde bulunan Emir Sofrasına gelen 19 yaşındaki Umut Han, iddiaya göre kimsenin bulunmadığı işyerinin camını kırarak içerde bulunan para ve cep telefonunu alıp hızla olay yerinden uzaklaştı. İddiaya göre, daha sonra Çınar Kırathanesi ve Meledi Giyim isimli işyerlerine giden Umut Han buradan da bir miktar para aldıktan sonra kayıplara karıştı.
 

ADLİYE’YE SEVK EDİLDİ

Yaşanan üç hırsızlık olaylarının ardından harekete geçen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Emir Sofrası’ndaki kamera kayıtlarını inceleyerek geniş çaplı araştırma başlattı. Araştırmalarını aralıksız sürdüren ekipler hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen Umut Han’ı kıskıvrak yakaladı. İfadesi alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen şahıs ifadesinin ardından dün adliyeye çıkarıldı. Savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak Çerkezköy Cezaevi’ne gönderildi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10