Pişiren Tirebolu ile anlaştı

Çerkezköyspor Bayan Voleybol Takımı’nda büyük başarılar elde ederek ikinci lige çıkartan ve geçtiğimiz sezon takımın kapanmasının ardından uzun bir süre takım çalıştırmayan tecrü

27.01.2013 18:31:00 0
Pişiren Tirebolu ile anlaştı

 Voleybol camiasına yıllardır hizmet eden antrenör Tayfun Pişiren Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ile anlaştı.

 

PİŞİREN KEŞAN’DA

Bayanlar Bölgesel Voleybol Ligi'nde mücadele eden ve lige 3-0'lık Kırklareli yenilgisi ile başlayan KeşanGençlik, kötü gidişata son vermek amacıyla 35 yıldır Voleybol camiasında olan ve bir çok büyük kulüpteantrenörlük yapan Pişiren ile anlaştı. Konuyla ilgili düzenlenen basın toplantısında konuşan KeşanGençlik ve Spor Kulübü Başkanı Sadun İrcan, "Bölgesel Lig'de geçen hafta ilk maçımızı yaptık. Yönetim Kurulumuzun aldığı bir karar doğrultusunda başka bir hocayla anlaşmaya karar verdik. Bundan sonraki mücadelemizde, yani 25 Ocak 2012 tarihinden itibaren baş antrenörümüz olarak Tayfun Pişiren hocamızla mücadele edeceğiz" dedi.
 

BAZI EKSİKLİKLERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ

Antrenör transferinin nedeniyle ilgili de konuşan Sadun İrcan, "Geçtiğimiz maçta bazı eksiklikleri gördük. Hocamızın da bazı eksiklikleri var. Kendisiyle de görüştük. Ayrıca Güray Hocamız ilk kademe antrenörü. Böyle olduğu için hem de kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bazı şeyler söylemek istiyorum. Pazar günkü maçta bazı seyircilerimiz hocanın yerinden kalkmadığından rahatsız olduklarını söylediler. Ama 1. kademe antrenörü olduğu için oturduğu yerden kalkma gibi bir durumu yok. Kalktığı zaman sarı kart görüyor ve ceza alıyor. Ayrıca karşı takıma sayı veriyorlar. Biz de bunu yönetimde görüştük ve Tayfun Hocamızla görüştük. Hocamızın ve yönetimin bilgisi dahilinde de anlaştık. Buna ihtiyaç duyma sebebimiz ise takımda büyük bir noksanlık gördük. O eksikliği kapatmak için hocamızla anlaştık. Güray Hocamız da yardımcı antrenör olarak devam edecek."
 

TAYFUN PİŞİREN: “VOLEYBOLU SEVDİRECEĞİZ”

Tayfun Pişiren ise, ilk defa Bölgesel Lig'de görev yapacağını belirterek, "Benim için değişik bir şey. Daha önce büyük liglerde çalıştım. İlk defa bölgesel lig deneyimim olacak. Bu konuda yardımcı olmamı istedi arkadaşlarımız. Biz de kendi statümüzü gözetmeden buraya geldik. ve anlaştık. İnşallah daha iyi şeyler yapacağız. Ben antrenmanda takımı izlediğimde çalışarak bir şeyler olabilecek bir takım olduğunu gördüm. Geldik, uçacağız, kaçacağız diye bir şey yok. Özellikle yönetici arkadaşlarımızın bir talebi var. Biz başarıdan çok buradaki çocuklarımızın gelişmesini istiyoruz dediler. Hem o çocuklara voleybolu sevdirirken, hem de iddialı bir şeyler yapmaya çalışacağız. Bu gruptan çıkabilmek için bazı hesapları yaparak bu görevi kabul ettim. Evet takımımızın eksikleri var. O eksikleri gidermeye çalışacağız. Sömestr tatili boyunca sıkı bir antrenman yapacağız. İyi bir şeyler yapmak ve Keşan'a voleybolu sevdirmek için buradayız. Elimizden geleni yapacağız. Zaten önümüzdeki ilk maçta bu farkı da herkes görecektir."
 

BÖLGESEL LİG'DE İLK KEZ ÇALIŞIYOR

1958 doğumlu olan Tayfun Pişiren, evli ve bir çocuk babası. 4. kademe baş antrenör statüsünde çalışan Pişiren, Uluslar arası Olimpiyat Komitesi belgesi sahip ve 5 antrenör kursunda öğretmen antrenör olarak görev yapıyor. 35 yıldır Türkiye Voleybol Liglerinde mücadele eden Pişiren, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra birçok kulüpte de antrenörlük yaparken, ayrıca bir dönem de Genç Kız Milli Takımı'nda antrenörlük olarak görev yaptı. Tayfun Pişiren'in ilk kez bir Bölgesel Lig takımında görev yaptığı da öğrenildi.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10