Boşcu ve İşcan ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde zabıta memuru olarak görev yapan Ünal Boşcu, hayatını Nevin-Mehmet İşcan çiftinin kızı Merve İşcan ile birleştirdi.

Çerkezköy 27.01.2013 18:32:00 0
Boşcu ve İşcan ailelerinin düğün mutluluğu

 NİKAHI ERTEM KIYDI

Önceki akşam Lemar Salonu’nda düzenlenen düğün töreninde alkışlar eşliğinde salona giren çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem kıyarken çiftin nikah şahitliklerini de Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Tugay Denetleme Subayı Piyade Yarbay Fazlı Tan ve İlknur Camcı yaptı. Yeni bir hayata merhaba diyen genç çifte ömür boyu sağlık ve mutluluk dileyen Başkan Ali Ertem, evlilik cüzdanını da Merve Boşcu’ya verdi.
 

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDULAR

Genç çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, eşi Nuran Ertem, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin, Dr. Gökhan İnce, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri Nuran yeşil, Faruk Bal, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Çerkezköy Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürü Faruk şen, Destek Hizmetleri Müdürü Nevzat Kumru, Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven, MHP İlçe Eski Başkanı Eser Önsel, belediye çalışanları, AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, İşcan ve Boşcu ailelerinin eş dost ve akrabaları ile davetliler, genç çiftin mutluluğuna ortak oldu. Düğün ilerleyen saatlere kadar devam etti.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10