Çorlu’ya teknik üniversite yapılmalı

Çorlu İş İnsanları ve Sanayicileri Derneği yeni yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. ÇİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan ve yönetim kurulu üyeleri, önceki gün Adalet Komisyonu Başkanı Nev

Çorlu 31.01.2013 19:42:00 0
Çorlu’ya teknik üniversite yapılmalı

 Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan’ı da ziyaret eden ÇİSAD heyeti, Doğan’a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Kaymakam Doğan, Büyük Şehir olmanın avantajları ile ilgili bilgiler vererek, Çorlu’ya bir Teknik Üniversite yapılması ile ilgili stratejilerin belirlenerek, çalışmalar yapılması gerektiğini dile getirdi. ÇİSAD Başkanı Ayhan Civan da bölgeyi ilgilendiren sorunların çözümünde eğitimler düzenleneceğini belirtti. 

 

SGK’LI SAYISI 142 BİN

ÇİSAD Heyeti, SGK Çorlu Müdürü  Remzi Altındağ’ı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan Altındağ, Çorlu’da bulunan SGK’lı çalışan sayısının 142 bin olduğunu ve kayıt dışı istihdamı önlemek için ellerinden gelen çalışmaları yaptıklarını dile getirdi. ÇİSAD ile ortak projelerde her zaman yer almak istediğini söyleyen Altındağ, Cşvan’ın daveti üzerine 5 Şubat’ta ÇİSAD Dernek ofisi toplantı sonunda üyelerine yönelik Sosyal Güvenlikte yeni kanunlar ve İş verenlerin yükümlükleri ile ilgili bir bilgilendirme toplantısına katılacak. Yapmış oldukları ziyaretlerde Yeni dönemde  faydalı hizmetler yapmak için yola çıktığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Civan, “Toplum olarak ortak noktada bir araya gelerek, çıkarcı olmadan kendi Misyon ve Vizyonumuzda ortak paydada buluşmak hedefimizdir. Kurumlardan alacağımız desteğe her zaman ihtiyacımız olacaktır” dedi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10