“Başarısız bir görüntü çizdi”

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca ve partililer, Büyükşehir Bilgilendirmesi kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Tekirdağ 31.01.2013 19:43:00 0
“Başarısız bir görüntü çizdi”

 KARADENİZ MAHALLESİ’NE ZİYARET

Tunca ve beraberindekiler önceki gün de Karadeniz Mahallesi’ni ziyaret etti. AK Parti Karadeniz Mahallesi Başkanı Hasan İncehasan ve mahalle yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret kapsamında mahalle sakinlerine Büyükşehir ile ilgili bilgi verildi.
 
“TEKİRDAĞ YERİNDE SAYIYOR”
Yasayla birlikte Tekirdağ’ın şanslı iller arasına girdiğini ancak Büyükşehirin faydalarının ehil ellerin iş başında olduğu bir yönetimle mümkün olabileceğini ifade eden Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, “Mevcut Belediye Tekirdağ’ı yönetme konusunda başarısız bir görüntü çizdi. CHP’li belediyenin görevi üstlenmesinin ardından Tekirdağ adeta yerinde saymaya başladı” dedi. 
 
“BELEDİYENİN BORCU KATLANDI”
CHP’li kadroların hizmet üretemez, sorun çözemez halde olduğunu öne süren Tunca “Belediye borcu katlandıkça katlandı. Kasalar boşaldıkça vatandaşın cebine el uzatıldı. Kısacası Tekirdağ 5  yılını heba etti. Biz CHP’li kadroların yurt genelinde başarısız belediyeciliğini çok iyi biliyoruz. Tekirdağ halkı da CHP’nin 5 yıllık idareciliğinde hiçbir şey yapmadığını çok iyi gördü. Halkımızın bu tecrübesi inşallah önümüzdeki yerel seçimlerde ehil ellerin iş başına gelmesine vesile olur” diye konuştu.
 
Haber Merkezi

0282 726 91 91
0282 747 65 10