Karne hediyesi belediyeden

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, 2 sınıf öğrencisi 8 yaşındaki engelli Aslan Alpagut’u evinde ziyaret etti.

Tekirdağ 3.02.2013 17:19:00 0
Karne hediyesi belediyeden

 “BENİM KARNE HEDİYEM OLDU”

Bedensel engelli olan Aslan Adutalp için devletin verdiği özellikli akülü araç kullanabilir raporu ile birlikte sosyal güvenlik il müdürlüğünün verdiği desteğe bir destek de Tekirdağ belediye Başkanı Adem Dalgıç'tan geldi. Teneffüslerde arkadaşları ile bahçeye çıkamayan ve her an bir başkasının yardımı ile yaşantısını sürdüren Alpagut, “şimdi bu benim karne hediyem oldu” diyerek Başkan Dalgıç’a teşekkür etti.
 

KARNESİNİ İNCELEDİ

Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı ve Kent Konseyleri Birlik Başkanı Levent Gündoğdu ve Tekirdağ Belediyesi Tekomer sorumlusu Murat Yıldız ile birlikte Alpagut’u evinden ziyaret ederek kendisine tekerlekli sandalye veren Başkan Dalgıç, Alpagut’un karnesini de inceledi.
 

HAYATLARINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Bundan böyle Alpagut’un okula rahat bir şekilde gidip gelebileceğini söyleyen Dalgıç “Aracını güle güle iyi günlerde kullansın” dedi. Mesleği olan doktorluk gereği engellileri çok iyi anladığını söyleyen Dalgıç, belediye olarak engellilere önem verdiklerini belirtti. Trakya’daki ilk Engelliler Koordinasyon Merkezi’ni kurduklarını söyleyen Dalgıç, “Medikal malzeme yardımlarının yanı sıra ücretsiz danışmanlık hizmetleri veriyoruz. Engelli yakınlarına refakatçi kartı, engellilere yönelik eğitim çalışmaları yapıyoruz” dedi. Dalgıç, engellilerin hayatlarını en iyi şekilde devam ettirebilmesi için her türlü çalışmayı yaptıklarını söyledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10