Trakya’daki tek rakip CHP

AK Parti Çerkezköy İlçe Danışma Toplantısı önceki gün yapıldı. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, insanların birlik beraberlik içinde birbirine saygı duyarak yaşaması

Çerkezköy 3.02.2013 17:21:00 0
Trakya’daki tek rakip CHP

 Çerkezköy Haber - AK Parti Çerkezköy İlçe Danışma Toplantısı önceki akşam saat 18.30’da yeni teşkilat binasında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

 

DİVAN KURULU OLUŞTURULDU

Açılış ve yoklamanın ardından başlayan AK Parti Şubat Ayı İlçe Danışma Toplantısı’nda ilk olarak Divan Kurulu seçildi. Divan Başkanlığı’na İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar, Divan Üyeliklerine de AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyesi Murat Akbay, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Veliköy Kadın Kolları Başkanı Hülya Çetin, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Furkan Tezcan ve İlçe Yönetim Kurulu üyesi Soner Öztürk seçildi.

ÜLKE ÜZERİNDE OYUNLAR OYNANIYOR
Toplantıda konuşan AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Türkiye’de ne zaman iyi bir şeyler olmaya başlasa, dış güçler tarafından ülke üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, ABD Büyükelçiliğine yapılan canlı bomba saldırısına dikkat çekti. Demirbağ “Çoluk çocuğunun rızkı için çalışan bir güvenlik görevlisi ile dış güçler tarafından kafası karıştırılan bir gencimiz bahse konu olayda hayatını kaybetti” dedi.
 

TÜRKİYE’NİN KİMSESİ YOK

Bir Iraklının, İranlının, Bosnalının ya da Suriyelinin başına bir şey geldiği zaman gidebilecekleri bir Türkiye olduğunu söyleyen Alaettin Demirbağ, “Fakat bu ülkenin başına bir şey gelse gidebileceğimiz kimsemiz yok. Bu nedenle ülke için birlik beraberlik çok önemli” dedi. Parti içinde de birlik beraberliğin çok önemli olduğuna değinen Demirbağ, “Aksi halde parti zarar görür. Parti zarar görürse ülke zarar görür” diye konuştu.
 

BAŞBAKAN’DAN TRAKYA’YA HEDİYE

Konuşmasının devamında son günlerde Bakanlar Kurulu’nda yapılan değişikliklere de değinen Alaettin Demirbağ, “Başbakanımız son kabine değişikliğinde Trakya’mıza Sağlık Bakanlığı gibi çok önemli bir bakanlığı hediye etti. Bölge olarak bunun kıymetini bilmeliyiz” dedi. Mahalle Teşkilatlarının da ilçe teşkilatı kadar önemli olduğuna dikkat çeken Demirbağ, “Mahalle teşkilatlarının işi daha zor” diye konuştu. Çalışmalar kapsamında son bir ayda 644 üye yaptıklarını ifade eden Alaettin Demirbağ, “Toplam üye sayımız 14 bin 134’ yükseldi. Son 3 aydır sandık çalışmalarını sürdürüyoruz” dedi.
 

SEÇİMLERE 1 YILDAN AZ KALDI

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de önümüzdeki yerel seçimlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin AK Parti’ye kazandırılması için her türlü çalışmayı yapmaları gerektiğini belirterek, “Seçimlere bir yıldan az bir süre kaldı. Birbirimizin hızını kesmeden canla başla, diğer teşkilatlara örnek olacak şekilde çalışmamız gerekiyor” dedi. AK Parti’nin Çerkezköy’de de Kapaklı’da da seçimlerden 1.olarak çıkması gerektiğini kaydeden Ertem, “Zafer bayrağını ne Tekirdağ’da, ne Çerkezköy’de, ne de Kapaklı’da başka bir partiye bırakmamalıyız” şeklinde konuştu.
 

ÇALIŞMALARI YAPTIKTAN SONRA HALKIN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ

Belediye Başkanları olarak da seçimlere hazırlandıklarını kaydeden Ali Ertem, “2 ay içinde hazırlıklarımızı yapıp, ihalelerimizi gerçekleştirip 2013 yatırım programı kapsamında ilk kazmayı vuracağız. Ekim ayına kadar bu çalışmaları tamamlayıp halkın karşısına öyle çıkmayı planlıyoruz” dedi. Başkaları gibi 3-4 yıl yatıp son yıl makyaj yaparcasına bir iki çalışma yaparak halkın gözünü boyamaya çalışmadıklarını söyleyen Ali Ertem, “Kahve ziyaretlerinde vatandaşların şikayetlerini dinliyoruz. Gelen şikayetlerin hiç birinin Belediye sorumluluğundaki çalışmalardan olmaması bize gurur veriyor. Demek oluyor ki belediyecilik anlamında üzerimize düşen görevi fazlasıyla yerine getirmişiz” diye konuştu.
 

DİĞERLERİNİ CİDDİYE ALMAYIN

Kapaklı ile Çerkezköy’ün, bölgenin en yaşanılabilir iki ilçesi olacağını söyleyen Ali Ertem, “Trakya’da ciddi bir rakibimiz var. O da CHP’dir. Başka partilerden de sesini çıkarmaya çalışanlar, sürekli saldırmaya çalışanlar var ama siz onları ciddiye almayın” dedi. Trakya’nın asla ve asla CHP zihniyetindeki bir partiye bırakılmaması gerektiğini söyleyen Ali Ertem, “AK Parti bu dönem avantajlı durumdadır. İyi bir İl Yönetimi ve çalışkan ilçe teşkilatları var. En önemlisi Recep Tayyip Erdoğan gibi bir genel başkanımız var” ifadelerini kullandı.  
 

ALLAH HESAP SORAR

CHP ve MHP’nin ırkçı bir zihniyete sahip olduğunu öne süren Ali Ertem, “İki muhalefet partisi var. Ana muhalefet ve yavru muhalefet. CHP, Kürtlerle Türklerin eşit görmediklerini belirterek MHP gibi ırkçı bir zihniyete sahip olduğunu gösterdi. Böyle bir anlayışın ülkeyi yönetmesi düşünülebilir mi? Bunun hesabını herkesten önce Allah sorar” dedi. 
 

YETİM KALIRIZ

AK Parti’nin Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni kazanamaması halinde AK Partili ilçe belediyelerin yetim kalacağını söyleyen Ali Ertem, “Çünkü ana yatırımları Büyükşehir Belediyesi yapacak” dedi. Belediye başkanı olarak bugüne dek asla başlarını öne eğecek bir şey yapmadıklarını kaydeden Ali Ertem, ilçe danışma toplantısının hayırlı olmasını temenni etti.
 

KATILIM YOĞUN OLDU

AK Parti Çerkezköy Şubat Ayı İlçe Danışma Toplantısı’na Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Akbay, Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Veliköy Kadın Kolları Başkanı Hülya Çetin, İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Furkan Tezcan, İlçe Yönetim Kurulu üyesi Soner Öztürk’ün yanı sıra Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, İl Yönetim Kurulu üyeleri Sait Yazı, Sait Türkistanlı, Ahmet Cavit Gür, Fatma Erol Güzella Tici, Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İl Genel Meclis üyeleri Hasan Karaca ve Ercan Çorbacı, AK Parti ilçe ve belde yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili de katıldı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10