Kozuva ve ekibi üyelerin karşısına çıktı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Adayı Süleyman Kozuva, önceki gün Kapaklı’da düzenlenen bilgilendirme toplantısında Kapaklılı oda üyeleri ve esnaflarla bir araya geldi.

Çerkezköy 3.02.2013 17:23:00 0
Kozuva ve ekibi üyelerin karşısına çıktı

 Toplantıya ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Uz, Meclis Başkanı Gürkan Kesim, Meclis Başkan Yardımcısı Seyfettin Belek, meclis üyeleri Rahmi Yılmaz, Aktaş Güler, Mesut İşlek, Eski Meclis Başkanı İsmail Akın, Eski Meclis Üyeleri Ahmet Çetin, Mesut Görgün, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Nedim Yılancı, Ahmet Doğaç, Ahmet Yörük, 2011 genel seçimlerinde DSP’den Tekirdağ Milletvekili Adayı olan Arzu Mandalı Sucu, 2009 yerel seçimlerinde DP’den Kapaklı Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Çetin ile çok sayıda esnaf ve iş adamı katıldı.

 

KAPAKLI İLÇESİ HAYIRLI OLSUN

Önceki akşam saat 19.30’da Kapaklı’daki Kardeşler Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Süleyman Kozuva, kendini tanıttı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi başkan adayı olarak ekibi ile birlikte Kapaklı’yı ziyaret etmek istediklerini söyleyen Kozuva, Kapaklı’nın ilçe olmasının Türkiye’ye ve Tekirdağ’a hayırlı olmasını temenni etti.
 

UZAT ELİNİ

Günümüzün global dünyasında doğru, düzgün, başarılı ve kalıcı işler yapabilmenin bölgenin geleceği için son derece önemli ve hassas bir konu haline geldiğini söyleyen Süleyman Kozuva “İşte bu yüzden seçim sloganımız olan ‘uzat elini’ adı altında çıktığımız bu yolda üyelerimize şeffaf, sağlıklı, bölgeye faydalı, herkesin el üzerinde tutacağı bir oda yönetimi kurmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapaklımızın temsil gücünü artırabilmek için yönetim kurulu ve diğer birimlerde görev yapabileceğimiz bazı arkadaşlarımızı Kapaklımızdan seçerek yola birlikte çıktık” diye konuştu.
 

FEDAKARLIK YAPMAYA HAZIRIZ

Ticaret ve sanayi odasını bölge açısından daha aktif bir hale getirebilmek için bütün fedakarlıkları yapmaya hazır olduklarını söyleyen Süleyman Kozuva “Üyelerimizin tüm sorunları ile ilgilenip, ‘oda belge verir ücretini alır işine bakar’ imajını silip aktif, dinamik, üretken, bölgemizi ön plana çıkaran işleyen bir mekanizma yapabilmek için gece gündüz çalışmak için söz verdik. Odamızı ilerletmek ve güçlü bir oda haline getirmek için hazırladığımız projelerimizi daha sonra bildireceğiz” diyerek kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
 

HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Süleyman Kozuva ile birlikte yer alan Ahmet Çetin, 2 dönemdir ÇTSO’da meclis üyeliği yaptığını belirterek “Süleyman Kozuva ile birlikte hizmet için yola çıktık. Bilgi ve tecrübelerimi kendisine aktarmaya hazırım. Kendisi ile iş ortaklığı da kurduk. Türkiye’yi yurt dışında da en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.
 

YAPILMAYANLARI YAPACAĞIZ

Yapılmayanları yaparak el ele daha güzel bir Ticaret ve Sanayi Odası ile Sanayi Odası yapmak istediklerini ifade eden Çetin, “Sizlerin desteğini yanımızda istiyoruz. Önünüzde ya da arkanızda değil, omuz omuza yanınızda olmak ve hep birlikte en iyiyi başarmak istiyoruz” diye konuştu.
 

ÇTSO KAPAKLI’NIN VARLIĞINI HİSSETTİ

Programda konuşan Mehmet Karaçoban da kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Arzu Mandalı Sucu da sonunda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kapaklı’nın varlığını hissettiğini belirterek “Süleyman Kozuva’nın güvenilirliğine ve ekibine inandım. Ben de destek vermek istedim. ÇTSO’nun birikimlerini Kapaklı’ya kaydırmak için ben de bu grupla birlikteyim. Bölgenin kalkınmasına destek olacağız” dedi.
 

KİMSE TEMSİLİN ARTMASINDAN KORKMAMALI

Süleyman Kozuva’ya destek verenlerden ÇTSO meclis üyesi Mesut İşlek de, ÇTSO’da 4 dönem görev yaptığını ifade etti. İşlek “Bu güler yüzümüzü o günkü seçimlerde de göstereceğiz” dedi. ÇTSO Meclis Başkanı Gürkan Kesim de, seçimlerin ertelendiğini anımsattı. Nace kodlarının belirlenmesinde sıkıntı olmadığını ifade eden Kesim “Grupların kümelemelerinde sıkıntılar oldu” diye konuştu. Seçimlerin Mayıs ayı sonu ya da Haziran ayı başında gerçekleştirileceğini ifade eden Kesim “ÇTSO’da meclis üyesi ve meslek grubu sayısı azaldı. Kimse temsilin artmasından korkmamalı. Umarız ÇTSO’da önümüzdeki dönemlerde daha fazla meclis üyesi ve daha fazla yönetim kurulu üyesi ile temsil ederek üyelere çözümler bulur” dedi.
 

KÜMELEMELER DÜZELTİLMELİ

Kümelemelerin düzeltilmesini beklediklerini ifade eden Kesim, Saray’da 350 aktif üyenin olduğunu ve bu üyelerin yüzde 80’inin de Süleyman Kozuva’ya destek verdiğini belirtti. Toplantıda konuşan ÇTSO Meclis eski Başkanı İsmail Akın da, üyelerin, odaya üye olmayan tanıdıklarını odaya üye olmaları konusunda ikna etmesi ile Kapaklı’nın ÇTSO’daki temsil gücünün artacağını söyledi.
 

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Mecliste bir saldırı olayının yaşandığını ve bu üzücü olayın ardından, asıl istifa etmesi gerekenler istifa etmediği için Meclis Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Süleyman Kozuva ile birlikte istifa ettiklerini ifade eden İsmail Akın “Tamamen meclise yüklenmek istenen bir sorumluluk vardı. Biz o günkü toplantıda raporun mecliste incelenmesini istemiştik. Meclis toplantısında yapılan saldırıya tepki göstererek, asıl istifa etmesi gerekenler istifa etmediği için istifa kararı aldık. Bilgilendirme toplantılarına Kapaklı’dan başladık ve hepinizin desteğini bekliyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10