Çerkezköyspor kendine geldi 5-1

Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta çıkış arayan temsilcimiz Çerkezköyspor erteleme karşılaşmasında deplasmanda Kırklareli Sanayispor’a konuk oldu. İlk devresi 1-1’lik eşitlik ile tamamlanan karşılaÅ?

6.02.2013 21:46:00 0
Çerkezköyspor kendine geldi 5-1

 Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor Kırklareli deplasmanından üç puan ile döndü.

 

13.30’DA BAŞLADI

Kırklareli Atatürk Stadyumunda dün saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Serhat Tan yönetirken yardımcılıklarını ise Özgür Şahinoğlu ve Hakan Yoldaş yaptı. Temsilcimiz Çerkezköyspor ise karşılaşmaya Ersin, Oğuz, Atalay, Mesut Salmaz, Cihan, Gökhan Doğan, Bekir, Hakan, Emrah Çilingir, Fırat ve Zülküf kadrosu ile çıktı.
 

İLK DAKİKALAR GOLSÜZ SONA ERDİ

Karşılaşmaya her iki ekip de kontrollü başladı. Kırklareli Sanayispor karşılaşmanın ilk dakikalarında saha avantajını değerlendirmeye çalışırken Çerkezköyspor organize ataklarla rakibi karşısında gol aradı. İlk dakikalarda karşılıklı gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere doğru Çerkezköyspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Orta alan hakimiyetini eline alan Çerkezköyspor sağlı sollu ataklarla Kırklareli Sanayispor karşısında gol aradı. Çerkezköyspor’un baskılı oyunu karşısında Kırklareli Sanayispor savunma güvenliği ön plana alarak kontra ataklarla gol aradı.
 

ZÜLKÜF GOL PERDESİNİ AÇTI

Çerkezköyspor karşılaşmada aradığı golü 23.dakikada Zülküf ile bularak karşılaşmada 1-0 öne geçti. Sol taraftan Atalay’ın uzun pasını iyi değerlendiren Zülküf mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’un ilk golünü kaydetti. Golün ardından Çerkezköyspor rakibi karşısında ikinci gol mücadelesi verirken Kırklareli Sanayispor beraberlik golü için yüklendi. Önde olmanın avantajını değerlendiren Çerkezköyspor rakibi karşısında üst üste pozisyonlara girmesine rağmen son vuruşlarda istediğini elde edemedi.
 

EV SAHİBİ EKİP BERABERLİĞİ BULDU

İlk devrenin ilerleyen bölümlerine Çerkezköyspor’un tek gollü üstünlüğü ile girildi. Taraftarının desteği ile baskılı bir futbola başlayan ev sahibi ekip Kırklareli Sanayispor karşılaşmanın 44.dakikasında beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta defansın arkasına iyi sarkan Hasan Hüseyin Çilli düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru eşitledi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi.
 

ZÜLKÜF İLE TEKRAR ÖNE GEÇTİK

İlk devresi 1-1 eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz Çerkezköyspor iyi bir başlangıç yaptı. Sağlı sollu ataklarla rakip takım kalesini abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor ikinci devrenin ilk on dakikasında Fırat ve Zülküf ile geliştirdiği ataklarda istediği galibiyet golünü bulamadı. Rakip kalede ataklarını sürdüren temsilcimiz Çerkezköyspor galibiyet golünü ilk golün sahibi Zülküf ile buldu. 57.dakikada Hakan’ın sağ kanattan ortasında kaleciden önce topa çıkan Zülküf topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.
 

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

İlk devrenin son dakikalarında bulduğu golle ikinci devreye moralli giren Kırklareli Sanayispor gelen golle birlikte oyun disiplininden tamamen koptu. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Çerkezköyspor tamamen Kırklareli Sanayispor kalesine yüklendi. Ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor 66.dakikada Fırat ile farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası dışında topla bulaşan Fırat rakip defans oyuncusunu oyundan düşürdükten sonra düzgün vuruşla topu ağlara gönderdi. Arka arkaya gelen gollerle birlikte çok rahat bir futbol sergileyen Çerkezköyspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.
 

İKİNCİ DEVRE SAHNEYE FIRAT ÇIKTI

İkinci devrede varlık gösteremeyen rakibi karşısında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor dört dakika sonra Fırat ile skoru 4-1 yaptı. Gökhan Küçük ile gelişen atakta Emrah Çilingir kanatta topla buluştu. Emrah Çilingir’in ceza sahası içine yaptığı ortayı Kırklareli Sanayispor defansı uzaklaştıramadı. Dönen topu iyi takip eden Fırat müthiş bir gole imza atarak farkı üçe çıkardı.
 

FARK DÖRDE ÇIKTI

Gol için ataklarını devam ettiren Çerkezköyspor Kırklareli Sanayispor defansını bunalttı. İleri çıkmakta zorlanan Kırklareli Sanayispor sık sık hata yaptı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Çerkezköyspor 75.dakikada Fırat ile farkı beşe çıkardı. Orta alandan aldığı topla rakip defansın arkasına sarkan Fırat düzgün vuruşla topu ağlara göndererek kendisinin üçüncü takımının ise beşinci golünü kaydetti. Farkı dörde  çıkaran Çerkezköyspor’da karşılaşmanın 80.dakikasında günün başarılı isimlerinden Zülküf’ün yerine Ersin, Bekir’in yerine ise Samet oyuna dahil oldu.
 

İLK DEPLASMAN GALİBİYETİ

20 dakikada gelen dört golle çok rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol sergiledi. İkinci devre varlık gösteremeyen ev sahibi ekip Kırklareli Sanayispor ise geliştirdiği cılız ataklarda istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın kalan bölümlerinden gol sesi çıkmayınca müsabakadan Çerkezköyspor 5-1’lik galibiyetle ayrıldı. Bu sezon ilk deplasman galibiyetini alan Çerkezköyspor puanını 15’e yükseltirken, Kırklareli Sanayispor ise 7 puanda kaldı.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10