Polisevi’nde tadilat tamamlandı

3. Katı 2012 yılı içerisinde yenilenmiş, 4. Kat otel odalarının bakım-onarım ve yenileme çalışmaları içinde yapılan fizibilite çalışmaları sonucu 15 Aralık 2012 tarihinde başlayan tadilat ç

Tekirdağ 6.02.2013 22:09:00 0
Polisevi’nde tadilat tamamlandı

 AÇILIŞ YAPILDI

Otel odalarının tamamında, minibar, klima ve tv mevcut olup, aydınlatma led-gizli ışık sistemi ile sensörlü olarak dizayn edildi, rahat ve huzurlu bir konaklama için ıslak zeminden döşemelere kadar tüm malzemeler son derece sağlıklı ve teşrifatlarla uyumlu olmasına azami özen gösterilerek yıldızlı otel odalarını aratmayacak konforda tesis edildi. Polisevi otel bölümünün 34 oda 72 yatak kapasiteli olduğunu ve odaların 4’ünün süit oda olduğunu ifade eden yetkililer, odalarda teşkilat mensupları ile yakınları ve kamu mensuplarının yanı sıra önceden rezervasyon yaptırmak kaydıyla onaylı misafirlerin de konaklama hizmeti alabileceğini belirtti.
 

KONAKLAMA ALANLARI İYİ OLMALI

Polisevi’nde düzenlenen toplantıda konuşan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Polisevi'nin restorasyonunda emeği geçen herkese teşekkür ederek "Zor bir görev yürüten polislerin konaklama alanları iyi olmalıdır" dedi. Polisevi Müdürü Metin İlter de restorasyona ilişkin bilgiler vererek  “Toplam 72 kişi kapasiteli, 4'ü süit 34 oda olan 4. katımız hizmete açıldı. Odalarda led televizyon, klima, mini buzdolabı ve yanmayan halılar bulunuyor. Tekirdağ'ın en iyi ikinci oteli seviyesindeyiz. Devlet kurumları içinde de en iyi olduğumuzu düşünüyorum" dedi. Konuşmaların ardından Yılmaz, İlter, emniyet müdür yardımcıları Bülent Şensoy ve Oktay Durmuş, Polisevi'nde inceleme yaptı.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10