Çerkezköyspor çıkışını sürdürmek istiyor

Bölgesel Amatör Lig’de 16.hafta Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan altı karşılaşmanın ardından tamamlanacak. Kırklareli Sanayispor deplasmanında aldığı üç puan ile büyük moral bulan temsilci

8.02.2013 19:34:00 0
Çerkezköyspor çıkışını sürdürmek istiyor

 Çerkezköy Haber - Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor karşısında alınan ağır yenilginin ardından Kırklareli Sanayispor galibiyeti ile kendine gelen Çerkezköyspor hafta sonunda evinde üç puan arayacak.

 

ERTELEME KARŞILAŞMASINI KAZANDI

Ligin ilk devresini isteği yerde bitiremeyen Çerkezköyspor erteleme karşılaşmasında hafta içinde Kırklareli Sanayispor’a konuk oldu. Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor karşısında alınan farklı mağlubiyet ile moralleri bozulan Çerkezköyspor rakibi karşısında maça etkili başladı. İlk devrenin ilerleyen dakikalarında Zülküf’ün ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçen temsilcimiz rakibinin ilk devrenin kalan dakikalarında gelen golüne engel olamadı. Karşılaşmanın ikinci devresine çok iyi bir başlangıç yapan Çerkezköyspor Zülküf ile tekrar öne geçmesini bildi. Kalan dakikalarda oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Fırat’ın üç golü ile karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı.
 

KONUK EKİP GALİBİYET İLE TAMAMLAD I

Ligde 15.hafta karşılaşmasında Kırklareli Sanayispor’u evinde konuk eden İncirlispor maça etkili başladı. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak puanını 19 yapmıştı. Çerkezköyspor ile İncirlispor ligin ikinci haftasında karşı karşıya gelmişti. Maça etkili başlayan temsilcimiz Okan Çebi’nin penaltı vuruşu ile ilk devreyi önde tamamlamıştı. İkinci devre oyunda hakimiyetini kaybeden temsilcimiz rakibinin ikinci devre gelen iki golüne engel olamayarak karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı.
 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Çerkezköyspor, Pazar günü oynayacağı İncirlispor maçı hazırlıklarına Perşembe günü yaptığı ilk antrenmanla başladı. Hazırlıklarını hafta sonuna kadar sürdüren Çerkezköyspor bugün yapacağı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Çerkezköysor ile İncirlispor yarın saat 13.30’da Mustafa Uğraş Stadı’nda karşı karşıya gelecek.
 

LİDER EVİNDE

Haftaya lider durumda giren Tuzlaspor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bağcılarspor ile karşı karşıya gelecek. Tuzla Belediye Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma 14.00’de başlayacak. Bir önceki hafta Tekirdağspor’a mağlup olarak zirveden düşen Sultangazispor Çerkezköyspor galibiyeti ile büyük moral bulan Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Cebeci Spor Kompleksinde Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.
 

TEKİRDAĞSPOR’A ERTELEME 

Ligde son haftaların en formda ekibi olan Tekirdağspor ile alt sıralardan kurtulmaya çalışan Babaeskispor maçı 13 Şubat tarihine ertelendi. Pazar günü oynanması gereken Babaeskispor karşılaşması Babaeskisporlu 6 sporcunun sınava girecek olması nedeniyle 13.02.2013 Çarşamba gününe ertelendi. Babaeskispor,maçın ertelenmesi talebini sporcularının sınav belgeleriyle birlikte TFF'ye bildirmiş ve bu talep doğrultusunda Türkiye Futbol Federasyonu maçın ertelenme kararı verdiği bildirildi.
Ligde haftaya 30 puanla dördüncü sırada giren Edirnespor Gençlik Kulübü ise deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk olacak. Üst sıralardan kopmak istemeyen Edirnespor Gençlik Kulübü bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılarak yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Cumartesi günü Sultanbeyli 75.Yıl Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi ile birlikte Kırklareli Sanayispor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet ile tamamlayacak.
 

LÜLEBURGAZ DEPLASMANDA

Bir önceki hafta evinde Tuzlaspor’a mağlup olarak büyük kayıp yaşayan Lüleburgazsopr ise 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Suadiye Belediyespor’a konuk olacak. Her iki takım açısından büyük öneme sahip olan karşılaşma ise Pazar günü saat 13.30’da oynanacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

( Sultanbeyli Belediyespor-Edirnespor Gençlik )
( Sultangazispor-Körfez Belediyesi Hereke)
( Suadiye Belediyespor- Lüleburgazspor)
( Çerkezköyspor-İncirlispor)
( Tuzlaspor-Bağcılarspor)
(Babaeskispor-Bağcılarspor)         
 

PUAN DURUMU

1-Tuzlaspor 33
2-Sultangazispor 31
3-Tekirdağspor 30
4-Edirnespor Gençlik 30
5-Sultanbeyli Belediyespor 26
6-Körfez Belediyesi 25
7-İncirlispor 19
8-Lüleburgazspor 17
9-Suadiye Belediyespor 15
10-Bağcılarspor 15
11-Çerkezköyspor 15
12-Babaeskispor 14
13-Kırklareli Sanayispor 7
14-İzmit Çenesuyu 6
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10