PTT’den Sevgililer Günü’ne özel kartpostal

Çerkezköy PTT Şubesi’nde Sevgililer Günü kartpostalları vatandaşların hizmetine sunuldu. Vatandaşlar, değişik objelerin yer aldığı kartpostalları, Çerkezköy PTT şubelerinden ücretsiz olarak te

Çerkezköy 8.02.2013 19:36:00 0
PTT’den Sevgililer Günü’ne özel kartpostal

 ÜCRETSİZ TEMİN EDİLEBİLİYOR

PTT merkez şubesi, Sevgililer Gününe özel birbirinden güzel kartpostalları diğer şubelerde de sevgililerin beğenisine sundu.  Çerkezköy’de Merkez PTT şubesi,  İstasyon, Kızılpınar, Kapaklı ve Gazi Osman Paşa PTT şubelerinden sevgililer günü kartpostalları temin edilebiliyor. PTT şubelerinden bedava temin edebilen kartpostallar, 50 kuruş dağıtım ücreti karşılığında sevgililerin adreslerine ulaştırılıyor.
 

SEVGİLERİ KÖKLEŞTİRİR

Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, sevgililer günü kartpostallarının her şubeden temin edilebileceğini ifade etti. Her yıl yapılan bu uygulamanın insanlar tarafından tasvip gördüğünü ifade eden Arslan, sevenlerin birbirlerini yüceltmeleri bakımından küçük bir zahmetin, büyük sevgileri oluşturması bakımından önemli olduğu değerlendirmesini yaptı.  
Bütün Dünyada Sevgililer Günü olarak kabul görerek kutlanan 14 Şubat Sevgililer Gününde Dünya’da 1 milyar sevgilinin birbirine kart gönderdiği biliniyor. Ülkemizde de Sevgililer Gününe dair kutlama etkinlikleri her geçen gün artış gösteriyor. Birçok sevgili, pahalı hediyelerden ziyade hatırlanmanın hazzını, bir kartpostalla yaşatmanın da mümkün olduğuna inanıyor.  
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10