Kimya fabrikasında patlama

Muratlı’da Akpa Kimya fabrikasında meydana gelen patlamaların ardından yangın çıktı. Yangın, 2 saatte kontrol altına alındı.

Muratlı 10.02.2013 18:17:00 0
Kimya fabrikasında patlama

 Çerkezköy Haber - Muratlı’da faaliyet gösteren Akpa Kimya fabrikasında önceki akşam saat 21.30 sıralarında meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Yangın, Muratlı ile çevre il ve ilçelerden gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle 2 saat sonra kontrol altına alındı. Yangında fabrika işçilerinden Murat Tarcan, Mustafa Çiçek, Halil Zurnacı ile ismi öğrenilemeyen bir itfaiye eri yaralandı.

 

4 KİŞİ YARALANDI

Muratlı Kaymakamı Mahmut Ersanlıoğlu, yanan fabrikaya gelerek ekiplerden bilgi aldı. Yangının kontrol altına alındığını belirten Ersanlıoğlu, "Yangın saat 21.30 sıralarında meydana gelmiştir. Şuanda yangının çıkış nedeni ile ilgili olarak bir şey söylemek mümkün değildir. Ancak patlamalar meydana gelmiştir. Olayda 3 fabrika çalışanı ile bir itfaiye eri yaralanmıştır. Soğutma çalışmaları devam etmektedir" dedi. Yaralılardan sağlık durumu ağır olan Mustafa Çiçek ilk müdahalenin ardından İstanbul'a sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10