Bir puanı 90+5’te kurtardılar 1-1

Tekirdağ U-17 Ligi Playoff grubunda oynadığı iki karşılaşmayı kazanarak büyük moral bulan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı üçüncü karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol TakÄ

11.02.2013 18:48:00 0
Bir puanı 90+5’te kurtardılar 1-1

 Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Playoff Grubu üçüncü hafta karşılaşmasında Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile puanları paylaştı.

 

TEKİRDAĞ’DA OYNANDI

Tekirdağ U-17 Ligi Playoff Grubu’nda Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmasında Çiftlikönüspor U-17 Futbol Takımı ile karşılaşan temsilcimiz rakibi karşısında müthiş bir futbol ortaya koyarak 8-0’lık galibiyet elde etmişti. Bu farklı galibiyetin morali ile Çorlu Aslanspor U-17 Futbol Takımı karşısında çıkan Çerkezköyspor rakibini ikinci devre bulduğu golle 1-0 mağlup ederek haftaya altı puanla Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı’nın ardından ikinci sırada girmişti.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ETKİLİ BAŞLADI

İyi bir zeminde oynanan karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü bir mücadele sergiledi. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sıklaştıran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı. Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla gol aramaya çalıştı. Karşılaşmanın ilk on beş dakikasında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Her iki takımında savunmasını ön planda tuttuğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı önemli pozisyonlardan yararlanamadı. İlk devrenin sonlarına doğru oyunda hakimiyeti eline alan Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise sağ kanattan etkili gelmeye çalıştı. Ancak savunma kurgusunu iyi yapan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkili gelişen Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ataklarında hata yapmadı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı ve ilk devre de golsüz eşitlik ile tamamlandı.
 

İKİ EKİPTE KONTROLLÜ OYNADI

Karşılaşmayı kaybedenin ilk iki şansını zora sokacağı karşılaşmada ikinci devre her iki ekipte kontrollü bir mücadele ortaya koydu. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise ilk devreye nazaran savunma ağırlıklı bir futbol ortaya koydu. Ataklarını bu devre sıklaştıran Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı gol için Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı savunmasını zorladı. Rakibi karşısında kontra ataklarla etkili olmaya çalışan temsilcimiz istediği pozisyonları bulmakta zorlandı.
 

VELİMEŞE ÖNE GEÇTİ

Sağlı sollu ataklarını devam ettiren Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı galibiyet golünü karşılaşmanın 68.dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu ağlara gönderen Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı karşılaşmada öne geçmesini bildi. Gelen golün ardından Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı golün sevincini teknik heyet ile paylaşırken, Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı.
 

BERABERLİK GOLÜ UZATMALARDA GELDİ

İkinci devrenin ilerleyen dakikalarına Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile girildi. Yaptığı oyuncu değişiklikleri ile toparlanmaya çalışan temsilcimiz karşılaşmanın son beş dakikasında rakip kaleyi abluka altına aldı. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı beraberlik golünü uzatmaların son dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı serbest vuruş kazandı. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Akın mükemmel bir vuruş gerçekleştirerek topu ağlara gönderdi. Gelen beraberlik golünün ardından Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı oyuncuları büyük sevinç yaşadı. Bu pozisyonun ardından da karşılaşmada son düdük çaldı. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bu beraberlik ile puanını 7 yaparken, Velimeşe Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise dört puana yükseldi.
 

“İDDİAMIZI SÜRDÜRDÜK”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Antrenörü Vedat Çolak “ İlk iki gün elde ettiğimiz galibiyet serisinin ardından aynı grupta mücadele ettiğimiz Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldik. İki takım oyuncularının da yorgun olduğu karşılaşmanın ilk devresinden gol sesi çıkmadı. İkinci devrenin ortalarına doğru yaşanan karambolde kalemizde golü gördük. Ancak golün ardından toparlanarak beraberlik sayısını uzatma dakikalarında bulduk. İddiamızı sürdürdüğümüz için mutluyuz. Grupta kalan karşılaşmalarımızı kazanarak ilk iki sırada bitirmek istiyoruz. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı olarak Tekirdağ’ı Türkiye şampiyonasında temsil etmek amacındayız” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10