Gönül elçisi olacaklar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından başlatılan Gönül Elçiliği Projesi kapsamında “Gönül Elçisi Formu” dün Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek tarafın

Tekirdağ 12.02.2013 18:42:00 0
Gönül elçisi olacaklar

 YAŞAM STANDARTLARINA KATKI SAĞLAYACAĞIZ

Rektörlük Binasında gerçekleştiren imza törenine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Resul Darama da katıldı. Gönül Elçisi Projesine, üniversitenin akademik ve idari personelinin gönüllü desteği ile sahip çıkacağını söyleyen Şimşek, bu proje ile başta korunmaya muhtaç çocuk, genç, yaşlı ve engelli bireylerin yaşam standartlarına katkı sağlamaya vesile olacaklarını söyledi. NKÜ bünyesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı, Çocuk Gelişim programları çerçevesinde öğrenci ve öğretim görevlilerinin zaman zaman huzur evi ve sevgi evlerine giderek toplumsal faaliyetlerini gerçekleştirdiklerini belirten Şimşek, bundan sonra da destek almaya muhtaç bireylere yönelik faaliyetleri arttırarak üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını vurguladı.
 

ÇALIŞMALARIYLA GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR

İmza töreninde konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya da, Gönül Elçisi Projesi ile sıkıntılı durumlarda olan bireylere verilecek destekler konusunda bilgilendirerek “Üniversitenin bu işe katkı sağlayacağını düşündüğümüz için buradayız. Üniversitemiz her geçen gün iftihar edilecek bir Yüksek Öğrenim Kurumu olduğunu çalışmalarıyla gözler önüne seriyor” dedi.
 

HİZMETLERİNDEN DOLAYI KUTLADI

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya imza töreninin ardından, 2012 Emlak Yatırımları Yarışmasında Eğitim Kompleksleri” alanında 3. seçilen Tıp Fakültesi Morfoloji Binası’nı gezdi. Gezide, Rektör Şimşek, üniversite bünyesinde yapılan çalışmalar ve ileriye yönelik projeler hakkında Vali yerlikaya’yı bilgilendirdi. Vali Yerlikaya da öğrencilere sunulan olanakların her geçen gün daha da ilerlediğini ifade ederek “Tekirdağlılara vermiş olduğu hizmetten dolayı Prof. Dr. Osman Şimşek’i kutluyorum” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10