Çorluspor’a farklı mağlup olan gençler elendi 2-5

Tekirdağ U-17 Playoff grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı son karşılaşmasında Çorluspor U-17 Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Her iki takım için büyÃ

15.02.2013 21:00:00 0
Çorluspor’a farklı mağlup olan gençler elendi 2-5

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ U-17 Ligi Playoflarında ilk iki sırayı hedefleyen iki ekibin mücadelesinde Çorluspor U-17 Futbol Takımı galip çıktı.

 

ÇORLUSPOR ÖNE GEÇTİ

13 Kasım Sahası’nda Perşembe günü saat 17.00’de başlayan karşılaşmaya Çorluspor U-17 Futbol Takımı etkili başladı. Rakibi karşısında orta alanda iyi top yapan Çorluspor U-17 Futbol Takımı ilerleyen dakikalara doğru etkinliği artırdı. İlk dakikalar karşılıklı ataklarla geçildi. İlerleyen dakikalara doğru Çorluspor U-17 Futbol Takımı sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına aldı. Ataklarını sıklaştıran Çorluspor U-17 Futbol Takımı kaydettiği golle öne geçti.
 

BERABERLİK ANIL’IN GOLÜ İLE GELDİ

Gelen golle birlikte Çorluspor U-17 Futbol Takımı ikinci gol için ataklarını hızlandırırken Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ise çabuk toparlandı. İlk devrenin kalan dakikalarında orta alanda çok iyi bir oyun sergileyen Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı rakip kalede daha cesur gelerek beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştiren Çerkezköyspor Anıl’ın serbest vuruşundan kazandığı golle karşılaşmada beraberliği sağladı.
 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı etkinliği kaybetti. Savunmada hata yapan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı Çorluspor U-17 Futbol Takımı’nın gelen golüne engel olamayarak karşılaşmada tekrar mağlup duruma düştü. Kalesinde ikinci golü gördükten sonra oyun disiplininden kopan temsilcimiz Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda beraberlik için yüklenmesine rağmen istediğini elde edemedi. Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı savunmasını az adamla yakalayan Çorluspor U-17 Futbol Takımı ilk devrenin son dakikalarında geliştirdiği organize atakta bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-1’lik üstünlük ile tamamladı.
 

FARK ÜÇE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresini 3-1’lik mağlubiyet ile kapatan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarında kontrollü bir futbol ortaya koymasına rağmen geliştirdiği ataklarda farkı indiremedi. Sağlı sollu ataklarla Çorluspor U-17 Futbol Takımı kalesini abluka altına almayı başaran Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı ileri uç elemanları birçok pozisyondan yararlanamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilerleyen dakikalarında kontrollü oyununu sürdüren Çorluspor U-17 Futbol Takımı geliştirdiği kontra atakta bir gol daha bularak skoru 4-1 yaptı.
 

5-2 MAĞLUP OLDU

Farkın üçe çıkması ile oyundan tekrar kopan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda istediği futbolu sahaya yansıtamadı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında ataklarını devam ettiren Çorluspor U-17 Futbol Takımı Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı’nın savunma hatasında bir gol daha buldu ve skoru 5-1 yaptı. Son dakikalarda farkı indirmek için mücadele eden Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı karşılaşmanın bitimine dört dakika kalan Uğur ile bir gol bularak farkı üçe indirdi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor U-17 Futbol Takımı’nın 5-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ELENDİ

Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı bu mağlubiyet ile sekiz puanda kalırken, Çorluspor U-17 Futbol Takımı ise puanını 12 yaptı. Bu mağlubiyet ile ligi üçüncü sırada kapatan Çerkezköyspor U-17 Futbol Takımı turnuvadan elenirken, Çorluspor U-17 Futbol Takımı ise Tekirdağspor U-17 Futbol Takımı’nın hemen arkasından grubu ikinci sırada tamamlayarak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10