Çerkezköyspor 17.haftayı galibiyet ile kapatacak

Bölgesel Amatör Lig’de 17.hafta oynanacak altı karşılaşmanın ardından tamamlanacak. Ligde mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi ile birlikte haftayı m

15.02.2013 21:03:00 0
Çerkezköyspor 17.haftayı galibiyet ile kapatacak

 Çerkezköy Haber - Bu yıl zirve yarışında büyük heyecanın yaşandığı Bölgesel Amatör Lig 11.Grupta hafta sonunda 17.hafta karşılaşmaları oynanacak.

 

3-0 HÜKMEN GALİBİYET

Bir önceki hafta evinde İncirlispor ile son dakikalarda kaydettiği golle bir puanı kurtaran Çerkezköyspor ligin 17.haftasını maç yapmadan geçecek. İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi ile birlikte haftayı maç yapmadan 3-0’lık hükmen galibiyet ile kapatacak olan Çerkezköyspor Cuma gününden itibaren önümüzdeki hafta oynanacak Edirnespor Gençlik karşılaşmaları hazırlıklarına başladı. Çerkezköyspor bu galibiyet ile puanını 19’a yükseltecek.
 

TEKİRDAĞSPOR TUZLA’YI KONUK EDECEK

Bu karşılaşma haricinde ligde altı önemli karşılaşma oynanacak. Haftanın en önemli karşılaşmasında Babaeskispor yenilgisi ile zirve yarışında ağır bir yara alan Tekirdağspor evinde lider Tuzlaspor’u konuk edecek. Tekirdağspor bu karşılaşmada  rakibini mağlup ederek puan farkını bire indirmek isterken, Tuzlaspor ise zirveden inmemek istiyor. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Bu zorlu karşılaşmayı Hakan Semerci, Serkan Gündoğan, Emre Yıldırım ve Serhat Şaban Ekmekçi hakem triosu yönetecek.
 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE

Ligde son haftalarda puan kayıpları yaşamasına rağmen zirveden düşmeyen Sultangazispor ise hafta sonunda evinde Tekirdağspor galibiyet ile kendine gelen Babaeskispor’u konuk edecek. Cebeci Spor Kompleksinde Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Mehmet Özavcı yönetirken, yardımcıklarını ise Fatih Pazı, Ramazan Ufuk Avdaş ve Kadir Cengiz yapacak.
 

EDİRNESPOR GENÇLİK MORAL ARIYOR

Haftaya 32 puanla üçüncü sırada giren Sultanbeyli Belediyespor deplasmanda 18 puanlı Lüleburgazspor’a konuk olacak. Lüleburgaz 8 Kasım Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. Ligde ikinci devreye kötü başlayamayan ekipler arasında yer alan Edirnespor Gençlik Kulübü ise yeni teknik direktörü ile ilk karşılaşmasına çıkacak. Evinde Kırklareli Sanayispor’u konuk edecek olan Edirnespor Gençlik Kulübü karşılaşmadan da üç puan ile ayrılarak son haftalardaki kötü gidişe son vermek istiyor. 25 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’de oynanacak olan karşılaşmayı Ozan Bileyci yönetirken, yardımcılıklarını ise Cuma Yıldızturan, Yusuf Toprak ve Serdar Döşlü yapacak.
 

2 KARŞILAŞMA DAHA VAR 

Ligde orta sıralarda mücadele eden Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor ile İncirlispor Hereke Körfez Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Pazar günü oynanacak olan bu zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. 16 puanla alt sıralardan kurtulmaya çalışan Bağcılarspor ise 19 puanla sekizinci sırada yer alan Suadiye Belediyespor’u konuk edecek. Bağcılar Mahmutbey Stadyumunda oynanacak olan bu zorlu karşılaşma da Pazar günü saat 14.00’de başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

Lüleburgazspor-Sultanbeyli Belediyespor
Edirnespor Gençlik-Kırklareli Sanayispor
Hereke Yıldızspor-İncirlispor
Tekirdağspor-Tuzlaspor
Bağcılarspor-Suadiye Belediyespor
Sultangazispor-Babaeskispor
 
PUAN DURUMU
1- Tuzlaspor 34
2- Sultangazispor 32
3- Sultanbeyli Belediyespor 32
4- Tekirdağspor 30
5- Edirnespor Gençlik 30
6- Hereke Yıldızspor 26
7- İncirlispor 20
8- Suadiye Belediyespor 19
9- Lüleburgazspor 18
10- Babaeskispor 17
11- Bağcılarspor 16
12- Çerkezköyspor 16
13- Kırlareli Sanayispor 10
14- İzmit Çenesuyu 6
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10