Karaağaç Belediyesi itfaiye personellerine eğitim verecek

Karaağaç Belediye Başkanlığı İtfaiye Birimi ile Özel Mesleki Akademi Merkezi arasında imzalanan protokol kapsamında itfaiye personellerine eğitim verilecek.

Kapaklı 15.02.2013 22:11:00 0
Karaağaç Belediyesi itfaiye personellerine eğitim verecek

 UYGULAMALI VE TEORİK EĞİTİM

Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, “Eğitim Karaağaç İtfaiyesinin kullandığı Uygulama Eğitim Alanında verilecek. Gerek duyulduğunda derslikler de kullanılacak. Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Bölümü ön lisansı tamamlamış personellere verilecek olan uygulamalı ve teorik eğitimde eğitmen olarak Karaağaç İtfaiyesi Birim Amiri Durmuş Özay görev alacak” dedi.
 

DEVAM EDECEĞİZ

Bu eğitimin Türkiye’de bir ilk olarak uygulanacağını ifade eden Yücel, Karaağaç Belediyesi olarak bu tür eğitim hizmetlerine devam edeceklerini, insan ve toplum sağlığı için sosyal sorumluluk olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. 
 

SERTİFİKA VERİLECEK

Karaağaç’ta İtfaiye Biriminin kendi döneminde kurulduğunu anımsatan Yücel, eğitimin 18 Şubat Pazartesi günü saat 12.00’da Karaağaç Belediyesi bahçesindeki eğitim alanında başlayacağını, eğitimin sonunda katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verileceğini söyledi.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10