BBP İlçe Teşkilatı, seçim startını verdi

Büyük Birlik Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı tarafından 20.Yıldönümü dolayısıyla kahvaltı düzenlendi.

Çerkezköy 17.02.2013 18:33:00 0
BBP İlçe Teşkilatı, seçim startını verdi

 KAHVALTI DÜZENLENDİ

Pazar günü saat 10.30’da Beyzade Çay Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıya Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Onur Meriç, Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan, Çerkezköy İlçe Başkanı Turan Demircan, Eski başkanlardan Salih Küpelioğlu ve Yılmaz Bulut, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, partililer ve aileleri katıldı.
 

“DEVLETİN GÖNLÜNDE BİR YER EDİNDİK”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından programda konuşma gerçekleştiren İlçe Başkanı Turan Demircan, Büyük Birlik Partisi’nin 20.yıl dönümü dolayısıyla düzenledikleri kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Büyük Birlik Partisi’nin 20 yıldır Türk siyasetinin yüz akı olduğunu belirten Demircan “Siyasetin bu denli keşmekeşliğinde kirlenmemiş tek parti Büyük Birlik Partisi’dir. Kurulduğundan beri devletin imkanlarından hiçbir şekilde yararlanamamış, bütün yokluklara, bütün imkansızlıklara, zorluklara rağmen mücadeleden bir an vazgeçmemiş, mecliste olmasa da milletin gönlünde muktedir olmuş bir partiyiz. Ömrünü devletin bekası, milletin bölünmez bütünlüğü ülküsüne adamış, ama devletin kendi keş dağlarında yalnız bıraktığı şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun bize bıraktığı emaneti koruyacağız” dedi. 
 

“BU EMANET BİZİM NAMUSUMUZDUR”

Muhsin Yazıcıoğlu’nun partililere bıraktığı emanetin namus ve şerefleri olduklarını belirten Demircan “Hayatı boyunca onca zulümlere, onca haksızlıklara karşı, 7.5 sene ceza evinde, bunun beş buçuk yılını tek başına hücrelerde işkencelerle geçiren, ancak devletine küsmemiş, ‘haksız bir dava uğruna sultanlık yapacağıma gerekirse haklı davada tek başıma yürürüm’ diyen vatan sevdalısı, millet sevdalısı bir liderin emanetine sahip çıkmak bayrağını dalgalandırmak bizim için şeref ve namus meselesidir” dedi.
 

“BU İNSANLARIMIZ ÖLÜRKEN SİZ NEREDEYDİNİZ?”

Hiçbir zaman alperenler olarak birileri gibi fırıldak olmayacaklarını ifade eden Demircan “Birileri gibi sokak lambası misali nereye yandığı belli olmayan, rant nerede ise orada olan, dünya nimetlerini sanki yarın ölüm yokmuş gibi ahiret yokmuş gibi hesap günü yokmuş gibi kul hakkı yiyenler, ihale peşinde koşanlar, kendi çıkarlarını devletin menfaatinden üstün tutanlardan olmayacağız. Sorun diye yola çıkıp dış politikamızda sorun yaşamadığımız, düşman olmadığımız bir tane komşumuz kaldı mı? Konuşunca meydanda kül bırakmayan Kasımpaşa delikanlı Başbakan, Suriye ile uğraşmaya kalkarsan, gelir senin uçağını düşürürler, gelir İzmir’de ve İstanbul’un orta yerinde bombayı patlatırlar. Git önce evinin önünü temizle. Bu bombalar patlarken Suriye sınırında insanlarımız ölürken siz neredeydiniz. Nerede yağıp gürlemeleriniz. Binlerce şehidimizin katili. Bebek katili apo birden dindar oluverdi. Neredeyse umut oldu. 4.Yargı paketi için geceli gündüzle çalışmalar yapılıyor” diyerek tepkisini dile getirdi.
 

“TAVİZ ÜSTÜNE TAVİZ VERDİNİZ”

“Apoyu Meclis Başkanı olarak karşımıza çıkartmak için oyunlar oynanıyor” diyen Demircan bu oyunu bozacaklarını belirterek “Cezaevindeki generaller bile Apo için dua eder hale getirildi. Nasıl bir ülkede yaşadığımızı bilmiyoruz. Biz bu oyunlara alet olmayacağız. Başbakan açılım dedi. Habur sınır kapısında teröristleri devlet töreni ile karşıladınız. Bu teröristlerin ayağına devletin savcısını gönderdiniz. Kısaca taviz üstüne taviz verdiniz. Türk askerinin kahraman Mehmetçiğin başına Amerikalı askerler tarafından çuval geçirildi. Siz sesinizi bile çıkartmadınız. Yeter artık, sizlerin inandırıcılığı kalmadı artık” dedi.
 

“DURMAYACAĞIZ VE YILMAYACAĞIZ”

Seçim startını verdiklerini belirten Demircan “Rahmetli ebedi liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun dediği gibi düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz, dik duracağız, doğru gideceğiz. Bu vatan bizim bu bayrakla söz konusu vatansa gerisi teferruattır. Önümüzde yerel seçimler var. Bugün aynı zamanda buradan seçim startını veriyoruz. Bugünden itibaren çalışmalarımıza hız vereceğiz. Durmayacağız ve yılmayacağız. Mahalle temsilciliklerimizi oluşturup, kadın kollarını kuracağız. Adaylarımızı belirleyeceğiz, herkesin ayağına gideceğiz. Projelerimizi anlatacağız” ifadesini kullandı.
 

ESKİ BAŞKANLARA PLAKET VERİLDİ 

İlçe Başkanı Turan Demircan’ın konuşmasının ardından parti için uzun yıllar görev yapmış eski başkanlar Yılmaz Bulut’a ve Salih Küpelioğlu’na ilçe teşkilatı adına Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Onur Meriç ve Çorlu İlçe Başkanı İsmail Ceylan tarafından plaket takdim edildi. Plaketin kendisini onurlandırdığını belirten İlçe Eski Başkanı Yılmaz Bulut “Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Yılmadan ve durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Partinin kendisine takdim ettiği plaketin anlamlı olduğunu kaydeden İlçe Eski Başkanı Salih Küpelioğlu da “Bizler bu çileye talip olduğumuzda hiçbir zaman plaket derdinde olmadık. Bugün aldığımız bu plaket bizim ruhumuzu okşadı. Başkan Turan Demircan ve yönetimine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

YENİ YÖNETİM TANITILDI

Kahvaltının ardından Büyük Birlik Partisi İlçe Teşkilatının yönetimi tanıtıldı. Turan Demircan Başkanlığındaki yönetimde Dahir Kuzik, Selim Arıkök, Gökhan Yılmaz, Serkan Tuncaer, Ramazan Kabarık, Volkan Demirel, Salih Küpelioğlu, Hasan Aydın, Cengiz Demir, Mehmet Bulut, Fuat Tokgöz, Nazmi Altun ve Alaattin Kaya yer alıyor.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10