23 gündür aranıyordu, cesedi bulundu

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu Beldesi Yeni Mahalle'de oğlu Yüksel Yılmaz ile birlikte oturan Sadife Yılmaz, 23 gün önce evinden dışarı çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı.

Bölgede Gündem 18.02.2013 19:34:00 0
23 gündür aranıyordu, cesedi bulundu

 3 YILDIR ALZHEİMER HASTASIYDI

Annesinden haber alamayan Yüksel Yılmaz, jandarmaya başvurarak annesinin kayıp olduğunu bildirdi. Yılmaz, annesinin 3 yıldır Alzaimer hastası olduğunu belirterek, gideceği tüm yerleri aradıklarını ama hiçbir haber alamadıklarını ifade etti.
 

GENİŞ ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Bir yandan yakınları aramalarını sürdürürken, diğer yandan da jandarma ekipleri arama çalışması başlattı. Sadife Yılmaz'dan geçen sürede haber alınamadı. Jandarma ekipleri dün sabah en son görüldüğü alanlarda geniş çaplı bir arama çalışması daha başlattı. Yaklaşık 40 jandarma ve Çakıl isimli eğitimli köpek ile Düğüncü Köyü mevkiinde arama yapıldı.
 

MORGA KALDIRILDI

Jandarma ekipleri tarafından metruk binalar ve ormanlık alanda yapılan aramalarda bir sonuç alınamadı. Yılmaz’ın yeğeni 35 yaşındaki Mustafa Durgun, tarlada Sadife Yılmaz'ın önce terliklerini sonra da cansız bedenini buldu. Sadife Yılmaz'ın cesedi jandarma ekiplerinin yaptığı ilk incelemenin ardından Babaeski Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.
 

Haber Merkezi

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10