İl İl Ulaşımda Türkiye Şurası’nın ilk toplantısı yapıldı

Durak Gazetesi organizesinde; 6 Aralık 2012 tarihinde Büyükşehir olan iller öncelikli olmak üzere, Türkiye’nin farklı illerinde ulaşımın doğru planlanması amacıyla; hem STK temsilcilerini, hem de il protokolÃ

Tekirdağ 18.02.2013 19:35:00 0
İl İl Ulaşımda Türkiye Şurası’nın ilk toplantısı yapıldı

 GÖRÜŞLER DİLE GETİRİLDİ

Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda yapılan şurada; Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Vali Vekili Ahmet Büyükçelik ve İstanbul Milletvekili Metin Külünk birer konuşma yaparak ulaşım meselesi ile ilgili görüşlerini dile getirdiler.
 

HERKESE GÖREV VE SORUMLULUK DÜŞÜYOR

Vali Vekili Ahmet Büyükçelik “Ulaşım konusunun insanlık tarihi kadar eski bir mesele olduğunu ifade ederek, ülkemiz nasıl Asya’dan Avrupa’ya geçiş yolu üzerinde yer alıyorsa, aynı şekilde Tekirdağ’ın da Trakya’dan Avrupa’ya geçiş yolu üzerinde olduğunu” söyledi. Tekirdağ’ın ulaşım ağı ve trafik verileri ile ilgili bilgilerde de veren Ahmet Büyükçelik, bu konuda planlamalar yapılırken çerçevenin iyi çizilmesi gerektiğini de ifade etti. Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, “Kendilerinin icranın başında bulunan kişiler olarak sorumluluk alanı içerisindeki her konuda, hem idarenin hem de yargının denetiminde olduklarını, dolayısı ile trafik ve ulaşım başta olmak üzere, bu konularda herkese görev ve sorumluluk düşmektedir” dedi. Toplantı; İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Y. Yahya Uğur’un moderatörlüğünde ve Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın ve diğer STK’ların konu ile ilgili görüşlerinin sunumu ve değerlendirmeler ile sona erdi. Toplantıya; Vali Vekili Ahmet Büyükçelik, İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sami Kayın, il merkezi ve ilçelerdeki STK Başkan ve temsilcileri ile Minibüs ve Taksi Durak ve Kooperatif Başkanları katıldılar.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10