Sitespor altın buldu 2-1

Süper Amatör Lig’de ikinci yarının ilk karşılaşmasında çıkış arayan Sitespor deplasmanda Çorlu Sanayispor’a konuk oldu. Rakibi karşısında müthiş bir futbol sergileyen Sitespor karşılaÅ?

19.02.2013 21:37:00 0
Sitespor altın buldu 2-1

 Çerkezköy Haber - Süper Amatör Ligde zor günler geçiren Sitespor hafta sonunda çok önemli bir galibiyete imza attı.

 

ÇORLU’DA OYNANDI

Tekirdağ Süper Amatör Ligi 10.hafta mücadelesinde temsilcimiz Sitespor deplasmanda Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya geldi. Saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya temsilcimiz etkili bir futbol ile başlarken ileride Olcay ile gol aramaya çalıştı. Ev sahibi ekip Çorlu Sanayispor ise ilk dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu. Kendi yarı alanından çabuk çıkan Çorlu Sanayispor ileride ise gol yollarında etkili olamadı. Bir türlü istediği golü bulamayan Sitespor rakibinin de ataklarında gole izin vermedi.
 

SEMİH İLE ÖNE GEÇTİK

Çorlu Sanayispor ise karşılaşmanın ilk devresinin ortalarına doğru Sitespor’un baskısını kırıp Kızılpınarspor kalesine daha cesur olarak gelmeye başladı. Çorlu Sanayispor ilk devrede en azından bir gol bulup ikinci devreye avantajlı girmek için ataklar geliştirdi.Ancak ataklarını sürdüren temsilcimiz Sitespor karşılaşmanın 27.dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Ceza sahası dışından kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Semih mükemmel bir vuruş ile topu ağlara göndererek Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.
 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında ikinci gol mücadelesi verdi. Taraftarının desteği ile toparlanmaya çalışan Çorlu Sanayispor ise ilk devre tamamlanmadan skoru eşitlemeye çalıştı. Genç ve çok koşan bir ekipten oluşan Çorlu Sanayispor ileride istediği gole ulaşamadı. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Sitespor ikinci devrede de üstün futbolunu sürdürdü. Karşılaşmadan mutlak üç puan çıkarmak isteyen Sitespor önemli pozisyonlardan da yararlanamadı. Beraberlik için Sitespor kalesine gelen Çorlu Sanayispor ise kaleci Rahmi’yi geçemedi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Sitespor karşılaşmanın 81.dakikasında farkı ikiye çıkardı. 81. dakikada ani gelişen Sitespor atağında Gürkan’ın akıl dolu pasıyla buluşan Olcay’ın güzel vuruşuyla skor 2-0 oldu.
 

ÖNEMLİ ÜÇ PUAN ALDI

Karşılaşmanın bitimine on dakika kala farkı ikiye çıkaran Sitespor kalan dakikalarda kontrollü futbolunu sürdürdü. 88.dakikada orta alanda Ahmet’in kaptırdığı top sonrası ceza alanına yapılan ortada Hilmican rakibini düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Çorlu Sanayi spor penaltıyı gole çevirerek farkı bire indirdi. 90 dakika bu skorla tamamlanırken maçın sonuna 5 dakika topun oyunda olmadığı süre eklendi. Bu sürede Çorlu Sanayispor baskı kurmaya çalışsa da başarılı olamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Sitespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.  Tekirdağ Süper Amatör Ligde 10. Hafta maçında ligdeki 3. galibiyetini alan Sitespor puanını 10 yükseltirken, Çorlu Sanayispor ise 8 puanda kaldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10